home Meny close
Meny

Knagg | Afteroom S Black/Brass

Menu

Varekode: 025374410100
Menu's Afteroom knagg er blitt et design ikon gjennom årene, og nå er den kommet i en mindre versjon. Perfekt for å bygge på din eksisterende Afteroom knagg, eller designe din helt egen. Om du har mindre plass i gangen er én eller to av denne perfekt for ekstra oppbevaringsplass. Utført i pulverlakkert stål i stilrent sort og messing.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Produkt Knagg
Leverandørnavn Menu
Produkt-serie Afteroom
Varenummer 8910579
Materiale Pulverlakkert metall, messing
Mål H: 4 cm | B: 21 cm | D: 7,4 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.