home Meny close
Meny

Aktuelle kampanjer
hos Bolina

Her får du en oversikt over Bolina sine aktuelle kampanjer. Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.


FREDERICIA
SWOON LOUNGE PETIT

Fra 1. februar til 30. april 2020 har vi kampanje på den eksklusive drømmestolen Swoon Lounge Petit fra den anerkjente, danske møbelprodusenten Fredericia Furniture. Swoon Lounge Petit er designet av den danske designduoen Space Copenhagen. Stolen inviterer til total avslapning med sitt åpne og imøtekommende design som passer perfekt inn i de fleste nordiske hjem.

Stolen er en nettere versjon av sin ikoniske forgjenger, Swoon Lounge, som ble lansert i 2016, og har et moderne og skulpturelt uttrykk. Baksiden, setet og armlenene til Lounge Petit former et perfekt skall, mens putene sørger for optimal ryggstøtte og sittekomfort.


SKAGERAK
UTEMØBLER OG TILBEHØR TIL HAGEN

Frem til 31. august 2020 har vi kampanje på flere møbelserier fra danske Skagerak. Det brede utvalget omfatter møbler til store hager og terrasser, til små balkonger og urbane takterrasser. Produktene er designet med et tidløst uttrykk og er laget med materialer av den beste kvalitet for å kunne leve videre i generasjoner.

Se vår oversikt over kampanjene fra Skagerak her.

SE ALLE VÅRE MØBLER HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.