home Meny close
Meny

Aktuelle kampanjer
hos Bolina

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk. Her får du en oversikt over våre aktuelle kampanjer.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.


FREDERICIA
CALMO SOFA

Kampanjeperiode: 15. oktober – 31. januar 2021

Med Calmo-serien har Fredericia oppdatert den klassiske sofaen med et moderne uttrykk og uanstrengt eleganse, som passer inn i de fleste hjem. Sofaen har en sjenerøs dybde og herlig sittekomfort. Man vil rett og slett ikke reise seg igjen! Sofaen er fremstilt etter tradisjonelt håndverk og er svært robust.

Nå har vi en eksklusiv kampanje hvor du kan få 10% rabatt på Calmo-serien fra Fredericia! Kampanjen varer frem til 31. januar 2021 og gjelder alle moduler. Du kan få modulene i følgende stoffer: Fiord 271 og 391 | Sunniva 172, 242 og 717 | Aguila 201 | Ruskin 16, 33 og 10 | Clay 13, 08 og 10.


FREDERICIA
DITZEL LOUNGE CHAIR

Kampanjeperiode: 1. oktober – 31. desember

Ditzel Lounge Chair er designet av ekteparet Nanna og Jørgen Ditzel i 1953. Stolens skulpturelle og organiske silhuet er inspirert av naturen og understøttes av de skrå trebeina, som gir stolen et lekent uttrykk.

Ditzel Lounge Chair er en moderne versjon av den tradisjonelle lenestolen. Den er designet for å være vakker fra alle vinkler, og hver linje og kurve er nøye gjennomtenkt for å oppnå et elegant utseende. Stolen er bred for ekstra komfort. Den lett buede ryggen går enkelt over i armlenet. Ditzel Lounge Chair inviterer til unik komfort og er skapt for å omfavne kroppen.

Ut året får du denne stolen til kampanjepris. Se utvalget her.


GERVASONI
15 % RABATT PÅ ALLE PRODUKTER

Kampanjeperiode: 18. mai – 31. desember

Gervasoni har lenge vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Frem til 31. desember 2020 kan du få 15 % på alle produkter fra Gervasoni. Om du bestiller et møbel med løst trekk, får du også med et ekstra trekk i Lino Bianco helt gratis.

Du kan også bestille utemøbler og få med et gratis beskyttelsestrekk. Ta en prat med oss på Stasjonen for mer informasjon, material- og fargevalg, eller send mail til kundeservice@bolina.no.


&TRADITION
KJØP LITTLE PETRA, FÅ MED GRATIS PUFF

Kampanjeperiode: 1. oktober – 30. november

Little Petra ble designet av Viggo Boesen i 1938 og er nå tilbake på markedet. Little Petra er en nett og liten lenestol, som passer inn i alle slags interiører. Stolen er lav, åpen og omfavner den som sitter i stolen. Little Petra har ikke bare estetikken på plass – stolen inviterer til avslapning med sin fantastiske sittekomfort. Kom gjerne innom Bolina for å prøvesitte. Little Petra kan fåes i ulike tekstiler og materialer.

Sikre deg din stol innen 30. november og få med en gratis puff på kjøpet! Se utvalget her.


SANTA & COLE
15 % RABATT PÅ ALLE LAMPER

Kampanjeperiode: 12. oktober – 31. oktober

Santa & Cole er et lite selskap med et bredt utvalg av belysning. De utvikler, ivaretar og sprer kunnskap gjennom designobjekter av høy kvalitet. Gjennom industrielt håndverk fokuserer de på å tilpasse ulike elementer til alles bruk. Gjenstandene svarer på et behov eller spørsmål, og skal identifiseres med den beste bruksopplevelsen. Akkurat nå kan du få hele 15 % rabatt på alle lamper fra Santa & Cole.

Kampanjen varer til 31. oktober og du kan se hele utvalget her.


MENU
UTVALGTE LAMPER

Kampanjeperiode: 24. september – 31. oktober

På Stasjonen har vi et stort utvalg av belysning fra danske Menu. Årets Winter Light-kampanje gir deg hele 20% avslag på en rekke vakre belysningsprodukter for ethvert rom. Lampene er laget av anerkjente designere som Tim Rundle, Jonas Wagell og Norm Architects. I kampanjen finner du blant annet TR Bulb-serien, Bolina-favoritten JWDA og den bærbare Carrie lampen med uendelige muligheter!

Kampanjen varer til 31. oktober og du kan se hele utvalget her.


FREDERICIA
PILOTI TABLE

Kampanjeperiode: 1. oktober – 31. desember

Piloti er et enkelt og minimalistisk bord designet av Hugo Passos for Fredericia. Den slanke bordplaten avløses av smekre og avrundede bordben. Til tross for det sarte designet, er dette et svært robust bord som også egner seg i offentlige rom som hotellobbyer og kontorer. Piloti kan brukes både som sidebord, sofabord og nattbord. Et tips er å plassere flere bord sammen i ulike høyder og dimensjoner, for et spennende uttrykk. Piloti er tilgjengelig i flere ulike størrelser og materialer. Alle bordene kan du få i to høyder: 35 cm og 41 cm. Se hele utvalget her.

FREDERICIA
1788 EASY CHAIR

Kampanjeperiode: 1. september – 30. november

Frem til 31. desember har vi kampanje på 1788 Easy Chair fra Fredericia designet av Hans J. Wegner i 1974. Wegner har designet den sofistikerte lenestolen med en lett trekonstruksjon som er ideell for både offentlige rom og private hjem. Stolen vil vare i generasjoner.

Vi har syv ulike modeller på kampanje. Se hele utvalget her.


VITRA
KJØP 6 STOLER, BETAL FOR 5

Kampanjeperiode: 1. oktober – 31. desember

Vitra har et bredt utvalg av spisestuestoler og akkurat nå kan du gjøre et godt kjøp på en stolgruppe fra det ikoniske merket. Kjøp 6 stoler og få den rimeligste stolen med på kjøpetDu kan velge samme modell, eller blande flere.

Vi viser et lite utvalg av stolene i nettbutikken og du kan prøvesitte noen av modellene på Stasjonen. Kampanjen gjelder følgende stoler: Eames Shell Chairs (ekskludert DSS, DSS-N, LAR, RAR, PACC og PSCC), Standard, Standard SP, Chaise Tout Bois, Panton Chair, Panton Chair Classic, Softshell Chair, Moca, HAL (ekskludert swivel-base), Tip Ton, APC, .03, .05 og Belleville Chair.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.