home Meny close
Meny

Aktuelle kampanjer
hos Bolina

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk. Her får du en oversikt over våre aktuelle kampanjer.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.


FREDERICIA
CALMO SOFA

Kampanjeperiode: 15. oktober – 31. januar 2021

Med Calmo-serien har Fredericia oppdatert den klassiske sofaen med et moderne uttrykk og uanstrengt eleganse, som passer inn i de fleste hjem. Sofaen har en sjenerøs dybde og herlig sittekomfort. Man vil rett og slett ikke reise seg igjen! Sofaen er fremstilt etter tradisjonelt håndverk og er svært robust.

Nå har vi en eksklusiv kampanje hvor du kan få 10% rabatt på Calmo-serien fra Fredericia! Kampanjen varer frem til 31. januar 2021 og gjelder alle moduler. Du kan få modulene i følgende stoffer: Fiord 271 og 391 | Sunniva 172, 242 og 717 | Aguila 201 | Ruskin 16, 33 og 10 | Clay 13, 08 og 10.


&TRADITION
PATCH HW1 + HW2

Kampanjeperiode: 1. januar – 31. mars

Vi feirer 2021 med en helt ny møbelkampanje fra &tradtion. Nå får du det uttrekkbare spisebordet Patch, designet av danske Hee Welling, til kampanjepris. Bordet er enkelt, men med subtile designdetaljer som dråpeformede ben, avrundende hjørner og en glatt laminatplate over det solide treverket. Spisebordet kommer i tre ulike fargekombinasjoner og to ulike lengder. Den innebygde bordplaten kan vippes ut og gjør at bordet kan forlenges med 1 meter. Kampanjen varer til 31. mars.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.