home Meny close
Meny

Aktuelle kampanjer
hos Bolina

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk. Her får du en oversikt over våre aktuelle kampanjer.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.


FREDERICIA
THE CANVAS CHAIR

Kampanjeperiode: 1. april 2021 – 30. juni 2021

Med sitt uformelle design og naturlige materialer vil The Canvas Chair passe inn i ethvert hjem. Den er både moderne og klassisk på samme tid. Stolen er designet av anerkjente Børge Mogensen og illustrerer hans livslange ambisjon om å skape holdbare og nyttige møbler som kan gå i arv. Stolen er designet med brede dimensjoner, slik at den kan brukes til både arbeid og avslapping. Akkurat nå får du stolen med pute til kampanjepris! Kampanjen varer til 30. juni 2021.


SKAGERAK
UTVALGTE HAGEMØBLER

Kampanjeperiode: 1. mars 2021 – 31. august 2021

Hagemøblene fra Skagerak er laget for de skandinaviske sesongene og varer i år etter år. De ikoniske møblene er et stilsikkert valg til store hager og terrasser, og til små balkonger eller urbane takterrasser. En del av sortimentet kan du se utstilt på Stasjonen.

I år har vi kampanje på følgende produkter:

Spisegruppe | Skagen Teak
Utebord | Skagen Teak
Benk | Skagen Teak
Utestol | Skagen Teak
Solstol | Steamer Deck Chair
Solseng | Columbus Sort
Solseng | Columbus Hvit
Parasoll | Catania
Parasollfot | Catania


FREDERICIA
BM BENCH

Kampanjeperiode: 1. februar 2021 – 30. juni 2021

Mogensen designet sin ikoniske benk, The Mogensen Bench, i 1956. Benken er en allsidig klassiker til det moderne hjemmet og kan brukes både som spisebenk til et spisebord, eller alene. Med en balansert fordeling av vannrette og loddrette linjer, gjenspeiler designet Mogensens livslange søken etter et rent og enkelt formspråk. Benken er elegant og klassisk, samtidig som den har et særpreg. De naturlige materialene sikrer et varmt og innbydende uttrykk.

Akkurat nå får du benken til kampanjepris. Kampanjen varer frem til 30. juni 2021 og gjelder utvalgte modeller.


&TRADITION
PATCH HW1 + HW2

Kampanjeperiode: 1. januar 2021 – 30. april 2021

Vi feirer 2021 med en helt ny møbelkampanje fra &tradtion. Nå får du det uttrekkbare spisebordet Patch, designet av danske Hee Welling, til kampanjepris. Bordet er enkelt, men med subtile designdetaljer som dråpeformede ben, avrundende hjørner og en glatt laminatplate over det solide treverket. Spisebordet kommer i tre ulike fargekombinasjoner og to ulike lengder. Den innebygde bordplaten kan vippes ut og gjør at bordet kan forlenges med 1 meter. Kampanjen varer til 30. april.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.