home Meny close
Meny

Aktuelle kampanjer
hos Bolina

Her får du en oversikt over våre aktuelle kampanjer. Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.


FREDERICIA
1788 EASY CHAIR

Frem til 30. november 2020 


SKAGERAK
UTEMØBLER OG TILBEHØR TIL HAGEN

Frem til 31. august 2020 har vi kampanje på flere møbelserier fra danske Skagerak. Det brede utvalget omfatter møbler til store hager og terrasser, til små balkonger og urbane takterrasser. Produktene er designet med et tidløst uttrykk og er laget med materialer av den beste kvalitet for å kunne leve videre i generasjoner.

Se vår oversikt over kampanjene fra Skagerak her.


FREDERICIA
TRINIDAD 3398

Fra 1. april og frem til 30. september har vi kampanje på den dekorative spisestolen Trinidad 3398. Stolen er designet av den danske designeren Nanna Ditzel til Fredericia sitt 25 års jubileum. Stolen har et moderne uttrykk og tidløst uttrykk. Trinidad er designet med avlange hull i ryggen, noe som gjør stolen utrolig lett. Den tar lite plass og kan stables sammen.

Stolen er tilgjengelig i flere ulike varianter.


GERVASONI
15% rabatt på alle produkter

Gervasoni har lenge vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Frem til 31. desember 2020 kan du få 15 % på alle produkter fra Gervasoni. Om du bestiller et møbel med løst trekk, får du også med et ekstra trekk i Lino Bianco helt gratis.

Du kan også bestille utemøbler og få med et gratis beskyttelsestrekk. Ta en prat med oss på Stasjonen for mer informasjon, material- og fargevalg, eller send mail til kundeservice@bolina.no.

SE ALLE VÅRE MØBLER HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.