home Meny close
Meny

Spisebord | Ana Røykbeiset/Oljet Eik / Almond Laminat

Fredericia

Varekode: 025467310100
Ana er et nytt bord med illeggsplate som kombinerer tidløs design, solid håndverk og fleksibel funksjonalitet; som gjør bordet det perfekte valget for et samlingmøbler i stuen eller på kjøkkenet - fra den store familiemiddagen til jobbmøter. Bordet er laget i massiv eik med nano laminat og har ileggsplate på en meter! Når ileggsplaten ikke er i bruk gjemmes den enkelt under bordplaten. Genialt! NB! Fraktpris vil variere fra hvor du ønsker å få den levert - ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no.
kr 33 871,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Arde som har designet ANA spisebordet er et dansk designstudio, basert på en helhetlig forståelse av produktdesign og vilje til stadig å presse grenser. Arde har som mål å forbedre brukeropplevelsen og skape produkter med minimal miljøpåvirkning. Det liker vi på Bolina.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Spisebord
Leverandørnavn Ana
Materiale Nano laminat. Oljet eik
Mål L: 220/320 cm | B: 95 cm | H: 72,5 cm
Frakt og levering Frakt (+999 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.