home Meny close
Meny

Babyseng | Lola H103cm H45,5cm | Inkludert madrass

Bermbach

Varekode: 046525820100
Lola Babyseng fra Bermbach. Den fine sengen gir den lille den beste utsikten til alt som skjer rundt. Sengen har et lett, nesten flytende design som gjør den både dekorativ og praktisk. Stilen passer like fint til både jenter og gutter, og den naturlige fargen vil skli rett inn i ethvert rom. Passer til nyfødte babyer opp til ett år.

Selve sengen er laget av flettet mangotre og rattan med lærreimer som gir et originalt utseende. Et tynt tregulv på undersiden forbinder sengen med den stabile underrammen av stål. Stålbena har små føtter av mangotre som sikrer en jevn gulvstøtte. Dette er en helt spesiell seng som vil kunne gå i arv i generasjoner. Skreddersydd øko-madrass laget i Tyskland av sertifiserte kokosnøttfibre og ny-ull følger med i prisen (51 x 84 x 6 cm). Du kan også kjøpe gardin og uro som tilbehør til sengen.

Bermbach har stort fokus på miljø og bærekraft. Barnesengene er laget utelukkende av miljøvennlige materialer og er frie for plast. Høy kvalitet gjennom nøye valg av tre og rettferdig produksjon kjennetegner produktene fra Bermbach.

Merk at sengen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. Sengen står utstilt i vår butikk på Stabekk, hvis du vil komme å ta en titt. NB: Pga vekten til sengen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 11 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare. Leveringstid: ca. 6-8 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bermbach
Produkt Babyseng
Leverandørnavn Bermbach
Materiale Tre | Stål
Mål H: 103 cm | H: 45,5 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.