home Meny close
Meny
-70%

Belte | Bisa Silver

Isabel Marant

Varekode: 04660074
Bisa-belte i sølv fra Isabel Marant, laget i Italia. Dette beltet er helt spesielt og laget av sølvfarget mesh, med ton-i-ton utsmyknings-detaljer og brettede kanter. Beltet er designet for å kunne brukes både rundt hoftene og i midjen. Bruk beltet som en kul detalj for å løfte ethvert antrekk. Definer midjen over en blazer, kjole eller spice opp et par jeans!
kr

Vanlig pris 6 699,-

Nå kun 2 009,70

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant
Produkt Belte
Materiale 100% Metal
Mål Bredde: 3 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.