home Meny close
Meny

Belte | Moha Belt Black

Isabel Marant

Varekode: 03904759
Moha belte i fargen sort fra franske Isabel Marant. Beltet er dekket av paletter i metall av forskjellige fargenyanser. Dette er et klassisk Marant belte du får bruk for i mange år fremover. Passer perfekt til et par jeans eller i midjen over en kjole.

Størrelse:
S: 92 cm
M: 96 cm
L: 101 cm
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant
Design Isabel Marant
Produkt Belte
Materiale 100% skinn
Mål S: 92 cm. M: 96 cm. L: 101 cm.
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.