home Meny close
Meny

Benk | Adam L120cm H46cm Eik/Stål

Frama

Varekode: 046505370100
Industriell og tøff benk fra danske Frama, med design av Toke Lauridsen. Adam er inspirert av industrielt design, en kunstners atelier og en workshop. Benken er allsidig i bruk og er perfekt som sitteplass til middagsbordet eller i gangen for eksempel.

Det funksjonelle og enkle designet til Adam, kombinert med de robuste materialene eik og stål, gir benken et strukturelt og røft uttrykk. Hullet i midten av benken gjør den enkel å flytte rundt i rommet. Lengde 120 cm og sittehøyde 46 cm.
kr 7 800,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 4-6 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Frama
Produkt Benk
Leverandørnavn Frama
Varenummer 6040
Materiale Eik, stål
Mål H: 46 cm | D: 25 cm | L: 120 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.