home Meny close
Meny
-25%
Kampanje

Benk | BM Bench 3171 Lys Oljet Eik /Omni Black 301

Fredericia

Varekode: 056832290100
Børge Mogensens ikoniske BM Bench ble først designet i 1956. En minimalistisk og særpreget benk i eik med polstret sete av skinn. Passer like godt i klassiske som i moderne hjem. Ideel som benk til spisebordet eller i gangen for ekstra sitteplasser. Kommer i to finisher; oljet og såpebehandlet eik. Velg mellom skinn i cognac, burnt sienna eller sort.

Detaljer
• Produktnavn: The Mogensen Bench - Model 3171
• Fargebeskrivelse: Sort
• Mål: D: 48,5 cm H: 77 cm L: 171,5 cm Sh: 46 cm
• Materiale: Såpebehandlet eik, omni skinn

Fredericia om benken: Med en nøye fordeling av vannrette og loddrette linjer gjenspeiler designet Mogensens livslange søken etter et rent og enkelt formspråk. Designet ser skarpt og lineært ut, mens de naturlige materialene sikrer et varmt og innbydende uttrykk. Benken er en allsidig klassiker til det moderne hjemmet. Et strømlinjeformet design med solid konstruksjon og en tidløs appell – et bærekraftig valg som vil vare i generasjoner. Kvaliteten er enestående og med førsteklasses eik sikres det en fin tretekstur i enhver overflate.
kr

Vanlig pris 32 251,-

Nå kun 24 279,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: kontakt oss for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Benk
Leverandørnavn BM Bench Børge Mogensen Design
Varenummer 3171
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.