home Meny close
Meny

Benk | Plank 144x70x77

Skagerak

Varekode: 026400550100
Usedvanlig og tiltalende benk i FSC sertifisert teak. Fra toppen av ryggstøtten finner du to horisontale planker som er ideell for å plassere et glass vin, små blomsterpotter eller en lykt. Designet av Aurélien Barbry for danske Skagerak. Fransk designer som flyttet til København i 2007 for å etablere et designstudio og finne ny inspirasjon med nye settinger og samarbeid. Han kommer fra den klassiske franske designskolen, men sjarmert av den skandinaviske kulturen og designet. NB! Hvis du ønsker å få denne benken tilsendt - vil det komme en ekstra fraktkostnad da den må sendes med budbil. Ønsker du å vite hva det vil koste - ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no.
kr 12 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Ta kontakt for eksakt tid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Benk
Materiale 100% teak
Mål Bredde: 144 x dybde: 70 x høyde: 77 cm / Setehøyde: 45 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.