home Meny close
Meny

Thermoboks | Large 800ml Black

Yummii Yummii

Varekode: 029968470100
Vi elsker de praktiske thermosboksene fra danske Yummii Yummii!, beholderen er super å ha med på tur og passer utmerket til alt fra kald eller varm mat som grøt, pastaretter, gryter eller andre favoritter.

Thermoboksen er laget av høykvalitets rustfritt stål med dobbelt lag og holder mat varm eller kald i opptil 6 timer. Det ytterste laget til beholderen er designet til å brukes som en liten tallerken som er fantastisk på tur. Kan ikke brukes i mikro og vaskes for hånd. Rommer opptil 800ml, som tilsvarer en stor middagstallerken porsjon. Finnes også i mindre 500ml størrelse.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Yummii Yummii
Produkt Thermoboks
Leverandørnavn Yummii Yummii
Varenummer NO21
Materiale Rustfritt stål
Mål 800ml
Vaskeanvisninger Vaskes for hånd
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.