home Meny close
Meny

Blazer | Otiz Creme

Kokoon

Varekode: 04711958
Otiz Blazer i en kremfarget silke- og linblanding fra Kokoon. Blazeren har oversize passform, veltlommer og åpen spalte bak. Materialet har en helt spesiell tekstur som både gir et fantastisk utseende og følelse. Detaljert med tre knapper på enden av ermene og lukkes med en knapp foran. Den perfekte blazeren til både hverdag og fest, style med jeans eller bruk over skjørt og kjoler.

Størrelse og passform
Janina på bildet er 168 cm høy. Til vanlig bruker hun str. S/M. Her har på seg str. S.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kokoon
Produkt Blazer
Leverandørnavn Kokoon
Materiale 70% silke | 30% lin
Passform Oversize
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.