home Meny close
Meny

Vårnyheter Fall Winter Spring Summer

Vårnyhetene fylles opp i både butikk og nettbutikk om dagen og norske Fall Winter Spring Summer (FWSS) er å finne både i Bolina sin klesavdeling og i nettbutikken. FWSS byr på en allsidig og variert vårgarderobe i sin Spring 15 kolleksjon.

Fall Winter Spring Summer (FWSS) Spring15 Bolina

Nøkkelord for kolleksjonen er volum i kontrast til presise smale former.

bolina fwss spring15Kjolen Boredom og Sisters understreker fargepalletten som holder seg til nyanser i nude og kontrastfargene mørkeblått og svart. Asymmetriske siluetter, v-hals og avslappede passformer er også gjennomgående.

Bolina_FWSS_Xray_Boquet_Print

Fall Winter Spring Summer (FWSS) introduserer også et nytt printdesign i sin Spring 15 kolleksjon, med inspirasjon fra 1700-tallets flamske stilleben-malerier av blomster. Vi har tatt inn den fantastiske toppen Nocturne i blomstermønsteret i tillegg til klassisk hvit.

FWSS Spring15 Bolina Solbriller

Vår betyr også sol og vi har fylt opp hyllene med de fantastiske cat-eye solbrillene Steven i svart, brun og rose og de runde klassiske solbrillene To i både hvit og svart.

Shop vårnyheter her- mer kommer!

På Instagram? Følg oss gjerne på @klesbolina eller @bolinabolina for hyppige oppdateringer og nytt om det nyeste!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.