home Meny close
menu Meny

String System Guide

String SystemString SystemBygg ditt helt personlige hyllesystem fra designklassikeren String. String system passer i alle rom, til alle mulig behov og finnes i utallige kombinasjoner med farger og materialer. Her kan du kombinere akkurat det du ønsker til ditt behov.

String System kan virke komplisert, men det hele er egentlig ganske forståelig når man først lærer seg systemet. I dette blogginnlegget går vi igjennom steg for steg hvilke løsninger som finnes og hva du kan velge mellom. Du kan også bygge et hyllesystem og prøve deg frem på ulike varianter med String´s egen byggemodul.

Først og fremst; String System er enkelt å sette sammen. Du fester gavlene til veggen og fester hylleplater og tilleggsmoduler ved hjelp av metallklips. Ved kjøp av gavler følger det med skruer til å feste på murvegg, dersom du har en annen type vegg kjøper du skruer tilpasset din vegg. Ved kjøp av tilleggsmoduler følger det med metallklips.

1. Velg hyllegavler

String-HyllegavlerDet første steget er å finne ut av hvilken høyde og dybde, altså hvilke gavler du skal velge til din hylle. I alt finnes det fem forskjellige gavler i ulike høyder og i to forskjellige dybder - 20cm eller 30cm. Hvis du ønsker at hyllegavlen skal gå i gulvet finnes det tre varianter i ulike høyder kalt floor panels 200×30 cm, 115×30 cm, 85×30 cm. Ønsker du at hyllene skal løftes opp fra gulvet og sitte fast i veggen kan du velge mellom to gavler i ulike størrelser kalt wall panels; 75×20 cm, 75×30 cm. Sistnevnte hyllegavler er også supre til å bygge oppover i høyden. Alle hyllegavlene kommer i tre og fargene du kan velge mellom er; hvit, grå og sort.

2. Finn hylleplatene som passer til valgte gavler

String System HylleplaterNå som du har funnet ut av hvilke gavler (høyde og dybde) du skal velge gjenstår det bare å finne riktige hylleplater som passer til gavlene. De fire hylleplatene du kan velge mellom er; 78×30 cm, 58×30 cm, 78×20 cm, 58×20 cm. Her bestemmer du bredden på hyllen. Du kan også kombinere flere ved siden av hverandre slik at du får en bredere hylle, men husk at dybden må være lik som på gavlene. Alle hylleplatene selges i 3-pack.

3. Velg tilleggsmoduler

String-Cabinets-and-ChestString-shelvesString-tablesDet finnes et stort utvalg tilleggsmoduler som du kan bruke til ditt String System avhengig av det behovet du har; enten du ønsker oppbevaring for å skjule ting eller vise frem, et ekstra avlastningsbord, kjøkkenbord eller laptopbord. Eneste å være obs på er at dersom du ønsker slike moduler er du bundet til å velge en gavel med 30cm i dybden og 78cm i bredden.

4. Bestem farger og materialer

Siste steg i prosessen er å velge hvilke farger og materialer du ønsker til ditt hyllesystem. I rustfritt stål finner du fargene hvit, grå og sort. I de ulike tresortene kan du velge mellom ask, eik, valnøtt og sortbeiset ask. Hyllegavlene kommer kun i rustfritt stål og hylleplatene og tilleggsmodulene finnes i alle varianter. Alle mulighetene kan mikses og kombineres eller du kan gå for samme farge på hele hyllen.

String-System-hvit

Vi pleier vanligvis å ha lagervare på det meste System i hvitt. Dersom du ønsker en annen variant bestiller vi det opp for deg. Den enkleste måten er å gå inn på bygg ditt hyllesystem, lagre PDFen og send til oss på stasjonen@bolina.no Leveringstid varierer fra 4-6 uker avhengig av når bestillingen kommer. Vi gjør oppmerksom på at alle bestillinger på String systemene må fraktes med et eksternt transportbyrå og at egen fraktpris gjelder her. Vi bestiller opp levering for deg og informerer deg i forkant av sending.

Er du fremdeles i tvil på hva du skal velge og hvordan dette fungerer kan du gjerne stoppe innom oss på Bolina Stasjonen for en gjennomgang. Flere varianter av String-hyllene er også utstilt i butikk.

Ps! Du kan også fint kombinere String System med String Pocket.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.