Tidløse smykker fra 79hour

79hour leverer de fineste smykkene designet av søstrene Josefine og Linette Haaning Jensen. Josefine, er en av nordens største influencere, og er bedre kjent som josefinehj på Instagram. Linette er designer og eier også et annet smykkemerke med fine jewelry. 

Ideen om 79hour ble til da Josefine ønsket seg store, bold hoops som ikke ble for tunge. Storesøster Linette kom til unnsetning og designet hoopsene du nå får tak i på Bolina. De ser tunge og dyre ut, men er lette på øreflippen.

Foto: 79hour

Navnet 79hour er helt genialt! Tallet 79 er atomnummeret til gull i det periodiske system, så tallet i seg selv er et synonym for gull. Navnet refererer altså da til "golden hour", som er den magiske timen rett etter solen har stått opp på dagen eller rett før solnedgang om kvelden.

På en fabrikk i India blir de fantastisk fine smykkene til. Alle produktene fra 79hour er laget av messing belagt med 14K gull eller 925 silver. Smykkene er fullført med en blank coating som gir ekstra beskyttelse, slik at de beholder glansen.

Foto: 79hour

KJØP SMYKKER FRA 79HOUR HER