Lidenskap for duft

Med de fineste naturmaterialene og duftene fra Frankrike, lager svenske Amoln dekorative og velduftene lys. Lysene har et moderne, skandinavisk design og produseres på bærekraftig vis som tar vare på kloden.

Det svenske parfymemerket ble grunnlagt i Malmø og navnet er hentet fra det svenske ordet Moln, som betyr sky. Fra skyene har Amoln hentet inspirasjon til sin monokrome, matte signaturfarge: lys blå. Lysene er sjelfullt satt sammen og laget for å etterligne skyene. Når lysene er tent skaper de himmelske silhuetter og skygger.

Lysene kombinerer lidenskap for dufter og håndverk, og lages av høykvalitetsråvarer i Sverige. Amoln håndplukker hver eneste ingrediens, selvformulerer hver eneste duft og blander hver voks for hånd. Voksen som brukes er bærekraftig og består av økologiske grønnsaker, høstes lokalt i den sørlige delen av Sverige. Alle lysene lages med kjærlighet og tar vare på dyr, mennesker og miljø. 

For å ta godt vare på ditt lys er det smart å alltid trimme veken før du tenner lyset. Da brenner lyset med en ren og klar flamme. Om det begynner å ryke fra lyset, eller flammen blir veldig høy - betyr dette at veken er for lang.

KJØP LYS FRA AMOLN HER