Antrekk til festdagene

 

Mai er den store festmåneden med nasjonaldag, konfirmasjon, barnedåp og bryllup på løpende bånd. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fem antrekk til selskapene denne våren. Finn frem høye hæler, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!

En kjoledrøm

Graumann leverer igjen! Denne gangen med en vilt fin sommerkolleksjon med fantastiske kjoler. Detaljerte puffede ermer med strikk, rund hals med perlemorsknapper og et feminint snitt gjør denne kjolen til en drøm. Passer perfekt til festlige anledninger og finnes i flere farger, så du er sikret å finne din favoritt.

Den tidløse klassikeren

En enkel og stilren kjole passer alle anledninger. Vince er en mester i å skape tidløse favoritter og denne kjolen er intet unntak. Kjolen i linblanding har et feminint snitt med nøye gjennomtenkte detaljer. Det medfølgende beltet gir deg mulighet til å skape flere uttrykk og en annen fasong på kjolen. Finnes i både hvit og sort, i et lett og luftig stoff. Fullfør antrekket med tilbehør i en kontrastfarge. En cardigan i detaljert strikk er det perfekte supplement om det blir kjølig utover sommerkvelden.

Must have i garderoben

Uanstrengt, men samtidig klassisk og formell. Denne dressen fra Dorothee Schumacher er en go to til både hverdag, jobb og fest. Blazeren er dobbeltspent med en moderne silhuett, hakket jakkeslag og detaljerte ermer med mansjetter og splitt. Kombiner med matchende, lette bukser i linblanding fra samme merke, så er du kledd komforbabelt hele dagen. Kompletter antrekket med accessoarer i samme fargetoner, og enkle sandaler.

Den allsidige skjortekjolen

En allsidig skjortekjole er et must i garderoben. Denne fra Lovechild er utgangspunktet for flere antrekk, og kan styles til fest med smykker og pumps, eller til hverdag med en god strikkevest over. Her er mulighetene mange! Kjolen har en avslappet og behagelig passform, med vakre ermer, mansjetter og knappestolpe ned til midjen. Ekstra fin sammen med klassiske smykker og øredobber i sølv, og en veske i naturlige nyanser.

Den lille sorte

En klassiker som redder deg i alle anledninger, er det lille sorte. Vår favoritt er uten tvil den nye kjolen fra Dorothee Schumacher som gjør deg klar for enhver feiring denne sesongen. Fronten av kjolen har et skreddersydd snitt, og ryggen draperer for en moderne finish. Kjolen er designet med en dyp v-hals, trimpetermer og er detaljert med feminine sømdetaljer. Denne vil vi bruke med matchende hæler fra Clergerie og en veske litt utenom det vanlige, som rommer alle nødvendigheter.

SE FLERE ANTREKK HER