Antrekk til festdagene

HURRA! Nå er det snart den måneden hvor festdagene kommer på løpende bånd med både konfirmasjoner, nasjonaldag, bryllup, dåp og andre festligheter i vente. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk som passer perfekt på de ulike begivenhetene. 


Trenger du inspirasjon til antrekk, har vi stylet seks ulike kjoler som gjør det klar til fest og selskaper. Finn frem komfortable sko, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du good to got! Husk også å ta med deg en lett jakke, dersom det blir kjølig utover kvelden. Ta turen innom oss, så hjelper vi deg med å sette sammen både antrekk og tilbehør.

6 antrekk til festdagene

Kjole - Madeline Betsy Shadow Soft fra APOF

Kjolene fra APOF er noe helt eget! Det ikoniske Betsy-printet fra Liberty Fabrics gir kjolen en myk og delikat følelse. Den har en avslappet passform, som kan justeres med det medfølgende belte i matchende print. Style ditt antrekk med sandaler fra Rivecour og en stack med ulike armbånd. Kjolen er også den perfekte antrekk gjennom sommeren!

Kjole - Adette Cobalt fra Ulla Johnson

Make it pop! Gå for en kjole med sterk farge denne sesongen. Vi elsker denne skjortekjolen fra Ulla Johnson. En overdimensjonert, men likevel klassisk silhuett hvor du enkelt kan justere midjen med sløyfen i ryggen. Intrikate og dekorative blonder gjør kjolen til noe helt utenom det vanlige. Dette er et antrekk som forblir en garderobefavoritt i mange år fremover!

Kjole - Vivienne Ochre fra Marant Etoile

Print er HOT og denne kjolen fra Marant står øverst på ønskelisten! Designet med luftige ermer, et skjørt som faller naturlig fra midjen og lommer i sidene. Fullføres av et raffinert parti i front, som tilfører det lille ekstra til kjolen. Styles med ditt favorittilbehør!

Kjole - Capri Blue fra ODEEH

Gå for en leken og luksuriøs kjole, med unike detaljer som glassperler, krage, splitt i siden og knappestolpe for lukking i front. Med sine blå striper og lette materiale, er dette det perfekte antrekk til sommersesongens mange festligheter og solfylte dager. Kompletter ditt antrekk med komfortabel sandaler i cognac, som blir en fin kontrast til den nydelige blåfargen i kjolen.

Kjole - Navy fra ODEEH

Den mørke marinefargen hører sommeren til, og med sin komfortable passform er denne kjolen et must-have i vår garderobe! Et allsidig plagg som du kan style både opp og ned etter anledning. Kjolen er designet med et naturlig fall og utstyrt med krage, v-hals og korte ermer med brett. Enkel - men likevel så kul! Styles med ballerinasko og en lett jakke i matchende farger.

Kjole - New Maya Ciara fra APOF

Møt APOF sin signaturkjole, en sommerdrøm av en kjole med det fantastiske Liberty-printet. Kjolen kan styles slik du selv ønsker, og med det medfølgende beltet kan du justere midjen og kjolens passform. Puffede ermer med strikk og åpen hals med knappelukking setter prikken over i´én på dette kunstverket! Styles med sandaler i gull og matchende håndveske fra Maria La Rosa. Gå for smykker som tar igjen de lekne fargene fra kjolen.