Bambusmøbler fra Tine K

Bohemsk design med en skandinavisk edge. Bambusmøblene fra Tine K passer like godt på terrassen, som i vinterhagen. Møblene har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og den minimalistiske utførelsen.

Bambusmøblene fra Tine K er blant våre bestselgere hvert eneste år. Finn din favoritt blant de mange modellene og gjør deg klar til utesesongen! Alle møblene er alle håndlagde og har et unikt preg.

Bambus
Bambus er et bestandig og miljøvennlig materiale med lang levetid, og egner seg derfor godt til møbler. Bambus produseres og dyrkes bærekraftig. Som den raskest voksende planten i verden, reproduserer den en stor mengde CO2, og når det beskjæres, vokser den raskt igjen. På denne måten er bambus et flott alternativ til det mer langsomt voksende og ressurskrevende løvtre.Bambus krever ingen former for plantevernmidler, gjødsel eller annen tilsetning for å vokse og reprodusere effektivt. Bambusstolpene som Tine K bruker, trenger kun mellom 60 dager og 4 år for å vokse fullstendig.

Vedlikehold
Det blir ikke brukt skadelige kjemikalier for å kunstig forlenge bambusens levetid. Ved riktig vedlikehold kan du sikre levetiden til dine møbler. Over tid kan det overflaten på møblene samle mugg. Ettersom bambus er motstandsdyktig, vil muggen kun være synlig på overflaten. Dette kan enkelt fjernes ved å vaske møblene med rengjøringsmiddel. Vasken kan gjentas noen ganger i løpet av sesongen. Et tips er å vaske dem på en solskinssdag for å få de beste resultatene. Vi anbefaler at du oppbevarer bambusmøblene dine på et tørt sted i vintersesongen.

KJØP BAMBUSMØBLER HER