Bolina x Shepherd

Varm, god og ubeskrivelig myk! Denne drømmen av en tøffel har vi designet sammen med våre venner i svenske Shepherd. Årets desidert beste julegave til en du er glad i - eller til deg selv.

Sammen med Shepherd ønsket vi å lage en egen tøffel som var noe helt annet enn hva vi har fra før. Vi tok utgangspunkt i en modell vi liker godt og fikk god hjelp av de dyktige menneskene i Shepherd til å kombinere detaljer og elementer som vi elsker med andre tøfler. Resultatet har blitt en olivengrønn tøffel med dekorative, utenpåliggende sømmer, fullført med Bolina-logo bak på siden og en myk såle i semsket skinn.

Siden oppstarten i 1982 har håndverk og kvalitet vært Shepherd sitt fokus, på lik linje med dyrehold, etikk og miljø. Shepherd garanterer høyeste kvalitet til sine forbrukere gjennom en transparent produksjon. Et produkt fra Shepherd kan brukes med stolthet og god samvittighet. Tøffelen er fylt med ull fra sauer som har fått gå fritt i et naturlig miljø. Her er det kontinuerlig tilsyn som sikrer at dyrene lever på best mulig måte med god helse og fri tilgang til vann og mat.

Kravene til ulltetthet, ullstruktur og skinnkvalitet gjennomgås nøye. Alle produkter sys i Shepherd sin egen fabrikk.

Bolina-tøffelen føyer seg inn i rekken av vårt brede utvalg med deilige tøfler. Den ultimate gaven til den som har alt, men mangler et par gode tøfler. Vi håper julenissen legger et par av disse under treet i år!

SHOP TØFLENE HER