Bolinajentenes feriegarderobe

Nysgjerrig på hvilke plagg og accessoarer Bolina-teamet pakker med seg på ferie, og hvordan de styler dem? La deg inspirere av jentenes innhold i reisebaggen!

- Min koffert er pakket med enkle kjoler som kan styles både opp og ned. Denne nyheten fra Lovechild har raskt blitt en favoritt i min garderobe. Enkel, men likevel full av kule detaljer, som passer til alle anledninger. I sommer vil jeg bruke denne åpen som en vest til shortser, eller over bukser på litt kjølige dager. Tilbehør som popper i kontrast til det sorte, gir det lille ekstra til ethvert antrekk!

- I sommer vil jeg pynte meg, og med Rejina Pyo-kjolen i kofferten har jeg et unikt antrekk lik ingen andre, uansett hvor jeg befinner meg. Havaianas er et must, som veier lite i kofferten. Rag&Bone-jeans og skjorte fra Lovechild er perfekt for meg som skal på interrail i Italia. Ingen tur uten gode og komfortable sko, der er Veja mine faste par! Av accessoarer velger jeg veske fra Maria La Rosa, og smykker fra Romanin. Mine go-to-smykker hver eneste dag og kveld - så fine og unike!

- Denne sommeren finner du meg boende i matchende sett som gir meg skikkelig sommerstemning! Favoritten akkurat nå er denne friske oransjefargen fra danske Graumann stylet med enten sandaler eller sneakers. Jeg satser på mange solfylte dager i sommer, men er nøye med å beskytte både hode og ansikt. Cat-eye solbrillene fra Sad Eyewear og sommervarianten av Mamsen-hatten blir med meg på ferietur.

- Jeg gleder meg til en avslappende sommer på hytta i Son. En kjole med mønster eller print er et must om sommeren, og med meg på tur har jeg pakket den kremfargede kjolen fra Lovechild. Kirsebærs-broderiet er så fint, og gir deg mulighet til å leke med accessoarer i samme fargepalett. De knallrøde sandalene fra Havaianas og solbriller i et litt mørkere valør kompletterer kjolen. Også vil jeg gå med mye grønt denne sommeren!

SE FLERE ANTREKK TIL SOMMERGARDEROBEN HER