Sesongens kuleste boots

Oct 06, 2022Nina Jenssen

Sesongens kuleste boots finner du i favorittene fra Diemme, Ulla Johnson, Clarks og ikke minst Common Projects. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle, har vi flere varianter som vil skli rett inn i din garderobe. Dette er sko som du vil elske sesong etter sesong! 

Boots er svært allsidig og er perfekt til jeans eller som en kontrast til en kjole. Boots kan brukes hver dag og tilfører antrekket det lille ekstra, som gjør det ekstra spennende. I klesavdelingen på Bolina finner du et stort utvalg boots, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne det paret som passer deg perfekt. 

Combat Black fra Common Projects

Skal du investere i et par med boots, som du kan beholde i flere år, bør du gå for Combat fra Common Projects. Merket kjennetegnes av sine klassiske og solide sko i kvalitetsskinn, med slitesterke såler. Skoene er strippet for overflødige designelementer, og den eneste dekoren du finner er den ikoniske nummerstemplingen på siden av hælen. Combat-boots er en tidløs sko med snøring og den perfekte grove sålen for norske forhold. 

Wallabee Maple Suede fra Clarks

Ikonisk klassiker til føttene! Wallabee fra Clarks er kjent verden over grunnet den tidløse mokkasinkontruksjon, og den strukturelle og kule silhuetten. Ikke minst merkets karakteristiske såle som er superkomfortabel! Snørestilen er ren med enkle linjer 

Matrix Black fra Rag&Bone

Matrix er definitivt blant sesongens råeste boots! Disse fra Rag&Bone kompletterer antrekket ditt enten du går med kjole, eller bukser. Bootsene er laget i kalveskinn med chuncky blokkhæl, glidelås i siden og firkantet tå. 

Hiking Brown fra Common Projects

Med inspirasjon fra den tradisjonelle turskoen, er Hiking-bootsen fra Common Projects en moderne og tidløs sko. Laget av høykvalitetsskinn, med såle av gummi. Bootsene er normale i størrelsen og treffer rundt ankelen, som gjør den fin til alt av bukser og kjoler. Fullført med Common Projects gjenkjennelige serienummer på ytre siden av skoen.

Winter Chelsea Black fra Common Projects

Gå vinteren i møte med den klassiske og tidløse Chelsea-skoen. Elastiske sidepaneler gjør at denne sitter tett rundt ankelen, og den er enkel og ta av og på. Foret med skinn for ekstra komfort og fullført med merkets gullfargede signatur-serienummer på siden. Dette er en favoritt sesong etter sesong!

Cornaro Sage Green fra Diemme

På jakt etter en lettere boot, er Cornaro som skapt for deg! Denne skoen har en overdel i semsket skinn med tonale detaljer. Det semskede skinnet er behandlet med voks, som holder skoen tørr i kontakt med vann. En kul og uformell utgave som er enkel og behagelig å ha på seg, uansett anledning!

Etna Tapenade fra Ulla Johnson

Tekstur og kvaliteter som vi elsker - alt i en sko! Disse skoene er designet av Ulla Johnson i samarbeid med Diemme, og inneholder alt fra sneakers til hikinginspirerte sko er laget for byvandring. Inveseter i gode sko i kvalitetsskinn, som er tidløse med robust gummisole. Bootsen kombinerer femininitet med funksjonalitet, og passer like godt til kjoler som jeans.

Jax Moto Black fra Rag&Bone

Wow-faktor levert av Rag&Bone! Her får du sesongens mest allsidige boots i eksklusivt sort kalveskinn, som bare vil bli finere og finere med tiden. Det tar litt tid å gå inn bootsene, men når dette er gjort sitter de som støpt på foten. Vi elsker de røffe detaljene med den kraftige spennen og den chuncky hælen. Dette vil bli dine go-to sko til både jeans, skjørt og kjoler denne sesongen! 

Campa Black fra Isabel Marant

Topp antrekket med boots i klassisk lack-up stil, detaljert med snørehull av metall. Når du vil ha boots som er supergode for alltid, anbefaler vi disse fra Marant. Merk at bootsen er litt stiv i starten, men så fort du har gått dem inn har du boots for livet. Kan brukes året rundt til alle antrekk.

Cener-CG Black fra Isabel Marant

Knehøye boots med et moderne uttrykk. Disse vil gi antrekket ditt en kul edge! Helt rå til både kjoler, skjørt og bukser. Skinnet er slitsterkt og har forhøyde såler som takler ulike terreng.

SHOP BOOTS HER