Fra enkel hyttestol til designikon

Om du trenger utemøbler for den ultimate avslappingen hjemme eller på hytta, bør du sjekke ut Adirondack fra Canadian Outdoor! Stolen tåler alt og er spesielt utviklet for å kunne stå i all slags terreng. Stolen leveres flatpakket og er svært enkel å montere.

Fra enkel hyttestol til designikon
Da Thomas Lee ferierte i Westport i 1903 fikk han ideen om å lage en komfortabel utestol for ujevnt terreng. Stolen ble til og med skrått sete, høy rygg og brede armlener ble den klassiske Adirondack Lenestolen født. Lite aner han at familiens «Uncle Tom´s chair» skal bli mye mer enn en enkel utestol.

Canadian Outdoor lager utemøbler perfekt for fjellet og den kanadiske livsstilen som kan minne om den norske. Alle møblene er produsert i Canada. Stolen er svært enkel å montere og leveres flatpakket med pre-borede hull. For best mulig resultat er det viktig å bruke det medfølgende trelimet ved montering.

Vedlikehold
Stolen kan i utgangspunktet stå ute hele året og er nærmest vedlikeholdsfri. Sedertre beskytter både mot råte, sopp og insekter. Treet inneholder naturlig olje og trenger ingen behandling. Etterhvert vil møblene få en sølvgrå patina over tid, som mange syns er veldig pent. Klikk deg inn på produktet for å se flere vedlikeholdstips. Stolen er utrolig komfortabel å sitte i. Finn frem sauefeller, et pledd og en god bok – så er du klar for en fin dag på fjellet! Om du ønsker litt ekstra komfort, anbefaler vi den tilhørende fotskammelen.

SE ALT FRA CANADIAN OUTDOOR HER