Essensielle hverdagsplagg fra CO

CO designer klassiske favoritter, slik at du kan bygge en tidløs garderobe med plagg du kan bruke for alltid. Invester i nøkkelplagg av den beste kvalitet, med snitt som sitter akkurat der det skal. Med CO sine plagg har du antrekk til både jobb, hverdag og fest.

Det LA-baserte merket CO ble lansert i 2011 av ekteparet Stephanie Danan og Justin Kern. Sammen henter de inspirasjon fra deres bakgrunn i mote- og filmbransjen ved å tilføre merkevaren en følelse av romantikk, drama og historiefortelling.

Navnet reflekterer designernes samarbeid og deres filosofi om å bygge en sammenhengende garderobe, som skal føles uanstrengt, minimalistisk og feminint. Hvert stykke er gjennomtenkt designet for å passe sømløst inn i hverdagen. Vakre stoffer kombineres med voluminøse silhuetter, som er merkevarens signatur, og resulterer i essensielle plagg.

“I’m interested in creating a uniform for women that exudes confidence and a sense of self"

- Stephanie Danan

CO sin samling av garderobefavoritter er designet for den moderne måten kvinner jobber på, kler seg og verdsetter tiden sin. Hvert plagg bærer elementer av femininitet og tidløshet som er sentralt i merkevarens DNA. Co ønsker å redefinere uttrykket klassisk, ved å lage mer moderne silhuetter av brukervennlige plagg.

CO snakker til kvinner med sine minimalistiske plagg i fantastiske stoffer og materialiteter som varer. Plaggene er en forlengelse av det indre og utstråler selvtillit.

Dette er plagg du absolutt bør ta en titt på, så kom gjerne innom butikken for å se på og prøve klærne fra dette fantastiske high-end merket!

SHOP CO HER