DIY: Blomsterkrans

Jun 19, 2023Nina Jenssen

Pynt deg med en nydelig blomsterkrans til sommerens begivenheter og fester. Og det beste er at denne blomsterkransen varer omtrent evig. Silkeblomstene fra Mr Plant gir en naturtro look, som gir skikkelig sommerstemning. Det er ikke vanskelig å sette sammen en egen krans, men om du trenger litt hjelp på veien har vi laget denne sommerkransen som du kan la deg inspirere av.

Denne midtsommerdrømmen av en blomsterkrans er satt sammen av flere snittblomster. Vi har først impregnert hver og en av de, for så å binde de sammen med ståltråd. Impregneringen vil bidra til å bevare silkeblomstene best mulig, slik at fargene ikke faler. Tar du godt vare på blomstene, vil de vare i mange, mange år.

Blomsterkransen er satt sammen av blomster og kvister som hvitveis, calandiva, amaranth, humle og astrantia. Hepatica tilfører en dyp blålilla-farge, som skaper et blikkfang og helhet i blomsterkransen.

Snittblomstene kommer i forskjellige høyder og må klippes til i den lengden du ønsker. Du kan også velge hvor mange blosmter du ønsker av hver type, utifra hvor fyldig du vil at kransen skal være.

SHOP BLOMSTENE DU TRENGER HER