En personlig adventskalender

Tradisjonen med julekalender hører den magiske ventetiden til. Enten du gir bort en liten gave hver søndag i adventstiden eller en liten oppmerksomhet hver dag frem til jul, har vi flere fantastiske adventskalendere som du kan gi et personlig og unikt preg.

Gaveposer fra Stefan Papir

En knaggrekke er genialt til julekalenderen. Heng opp små gaveposer, julepynt, girlander og belysning - så har du en dekorativ og enkel kalender som gleder både store og små.

Ring Display fra Walther & Co

Ring Display er en genial dekorasjon i sink fra danske Walther & Co. Her kan du være kreativ samen med familien. Heng opp pakker, lysslynger og nostalgisk julepynt for å få akkurat det uttrykket du ønsker deg. Den kan klappes sammen, så den er enkel å pakke ned igjen når julen er over.

Adventskalender fra Ferm Living

Den lille adventskalenderen fra Ferm har fire lommer med plass til kalendergaver og pynt. Den kan enkelt henges opp på veggen og dekoreres med koselig julebelysning, kvister og julestjerner.

DIY Adventskalender fra Walther & Co

Vår store favoritt er adventskalenderen fra Walther formet som et juletre. Heng den opp på veggen eller på en dør med en liten spiker og den medfølgende tråden. Pynt med gaveposer og pakker, julepynt og lyshus. Når nedtellingen til julaften er ferdig, er julepynten like fin med lyslenker og grønne girlandere fra Mr Plant.

Julekalender fra Ferm Living

Den klassiske julekalender Star fra Ferm Living har 24 praktiske lommer til små kalendergaver. Kalenderen har et stilrent og enkelt design, som passer inn i ethvert hjem. Denne vil du ha stor glede av i mange år fremover. En fin tradisjon som gjør julen enda koseligere og enda litt mere stas for de minste.

Tekalenderen fra Nabo

Adventskalenderen med te fra det svenske merket NABO er noe vi gleder oss til hvert år. I år har de i tillegg gjort et samarbeid med Fine Little Day og resultatet er et fantastisk utvalg te i en nydelig forpakning designet av Elisabeth Dunker. Kalenderen inneholder et assortert utvalg av 24 sorter økologisk te. Gi bort til en venn som elsker te eller finn din favoritt blant smakene.

Julekalender fra Pärlans

Hvis du er glad i sjokolade og karamell, så er dette definitivt julekalenderen for deg! Årets julekalender fra Pärlans Konfektyr Stockholm er prydet av et spesielt, lite hus som ligger bare et steinkast unna deres butikk på Södermalm. Bak de snødekte dørene finner du 24 biter myk karamell med sjokoladetrekk. Alle med sin unike karakter- fruktig, salt, søt, krydret, klassisk, rar, voksen og barnslig. 

Kalenderlys fra Støberiet

Et kalenderlys kan tennes hver dag i advent mens du nyter en kopp nytrukket te eller kaffe. Dette lyset er tykkere enn vanlige stearinlys og har en diameter på 5 cm. Lyset er gjennomfarget og har en flott matt og rustikk overflate. Det er laget av ren vegetabilsk stearin som gjør at lyset brenner med en klar og rolig flamme.

SE FLERE ADVENTSKALENDERE HER