Farger i sommergarderoben

Ønsk sommer og sol velkommen med freshe farger i garderoben som løfter humøret og gir energi. Regnbuens farger og nyanser reflekteres i plaggene vi ser denne sesongen. Dryss litt lekenhet inn i hverdagsantrekkene dine ved å bytte ut enkle klassikere med farger som popper, eller miks og match i uventede kombinasjoner. Her er fem stylingstips som hjelper deg å omfavne et bredt spekter av lekne farger.

Fra topp til tå

Løft looken din med sterke farger. Om du ønsker å gå helt ton-i-ton, er settene fra Graumann et must have. Med sitt skandinaviske uttrykk, er de sofistikerte hverdagsklærne både tidløse og elegante på samme tid. Et ekstra pluss for et bærekraftig fokus gjennom bruk av høykvalitetstekstiler.

Les også: Sofistikerte og komfortable hverdagsklær

Statement som popper

Selv med en rolig overdel kan du få antrekket til å poppe. FWSS sin shorts i brent oransje er statement-plagget vi vil bo i hele sommeren. Laget av økologisk, høykvalitets bomull med en superbehagelig og avslappet passform med strikk og knyting i livet.

Velg strikk

Strikk utstråler en uanstrengt stemning, som kan kles både opp og ned. Teksturene i plagget og den taktile overflaten, gjør strikk til et naturlig lerret for lysere farger. Se etter FWSS sin gule cardigan eller Vince sin håndheklede variant. Vi er like fortapt i begge to som tilfører det lille ekstra til hverdagslooken.

Les også: Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Gi jobbgarderoben et løft

Skill deg ut på kontoret med friske farger. Duse, rosa toner som glir over i dypere nyanser fungerer svært godt. Tenk Vanessa Bruno sin Tanja-kjole som du kan bruke på jobb, så vel som middag på kvelden. Det håndvevde handlenettet oppbevarer dine daglige nødvendigheter og tilfører en kontrast til antrekket. Et par gode og komfortable sneakers tar deg fra morgen til kveld, uansett hvor du befinner deg.

Miks med nøytrale nyanser

Naturlige farger er det perfekte grunnlaget for å bygge ethvert antrekk, og det beste utgangspunktet for å legge til mer farge. Se etter skjorter og bluser som er enkle å style, som passer like godt til hverdagsbruk som formelle anledninger.

SE FLERE FARGERIKE PLAGG HER