Ledende pionerer

Mar 21, 2023Nina Jenssen

Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler, og har i en årrekke vært en klar Bolina-favoritt. Fiam leverer den optimale stolen for avslapping i finværet! Med et minimalistisk design, lav vekt og justerbare nivåer på ryggen er dette sesongens store favoritt.

Italiensk kvalitet
Fiam er en italiensk produsent av møbler med høy kvalitet og funksjonalitet. Møbelprodusenten har sine røtter i Ghedi, øst for Milano. Merket ble etablert av Francesco og Ennio Favagrossa i 1975. Nøkkelfunksjonene i Fiams kreasjoner er oppmerksomhet på detaljer, identifisering av de beste råvarene, og utvikling for å gjøre produkter holdbare og enkle å bruke. Den italienske produsenten benytter alltid den nyeste teknikken i sin produksjon, slik at møblene skal tåle hyppig bruk i et stadig barskere klima. Fiam sine produkter er sertifiserte og designet for å tilby en unik opplevelse for brukene.

Grønn fremtid

Fiam fokuserer på kvalitet i hvert ledd og vektlegger en miljøvennlig produksjon. For å redusere sitt klimaavtrykk, produserer de sin egen rene energi og tar valg som sikrer best mulig energieffektivitet og minimerer avfall. Miljøbelastningen blir stadig mindre gjennom utmerket produktkvalitet som garanterer langvarig bruk. Fiam tilbyr også reservedeler for vedlikehold eller fornyelse av produktene.

Der det lar seg gjøre, velger Fiam alltid transport via jernbane og de optimaliserer alltid forsendelsene. De velger kortreiste, italienske råvarer for mer fleksibilitet og for å minimere miljøpåvirkning gjennom unødvendig transport.
Bolina-favoritten: solstolen Fiesta

Fiesta-solstol er designet av Francesco Favagrossa og er den ultimate stolen for avslapping ute i finværet! Stolen har et minimalistisk design og er laget av vedlikeholdsfri aluminium. Stolen er praktisk og kan justeres i fire ulike posisjoner. I tillegg er den svært lett og kan enkelt foldes sammen.

En ekstra sitteplass
Chico er praktisk og kan brukes enten som fotskammel eller en ekstra sitteplass. Krakken er laget av vedlikeholdsfri aluminium og finnes i flere farger. Fotskammelen kan fås med pute i olefine dralon, som er et værbestandig og praktisk materiale som er supert til utendørs bruk.

«Our planet is important to us and we implement the principles of sustainable development, with selfgenerated clean energy, continually refining Fiam processes and products with this awareness.»
- Fiam

SE STOLER OG FOTSKAMLER FRA FIAM HER