FWSS x Bolina

Vi har gjort det igjen - endelig er årets Bolinakjole her! Sammen med våre venner i FWSS har vi designet en drøm av en skjortekjole som har alle detaljer vi kan ønske oss. Dette blir garantert sommerens garderobefavoritt!

 
Behind the scenes

 

Birgitte om designet

 

Kjolen har splitt i siden som gir god bevegelighet. Den klassiske skjortestilen er gitt et feminint preg med lav skuldersøm. Med sitt avtagbare belte og knapper foran, har kjolen utallige stylingmuligheter. Bruk beltet for å markere midjen, eller velg det bort for en luftig og avslappet passform.

Vi har også lagt til praktiske detaljer som brystlomme og lommer i sidene. På varme dager er det deilig å rulle opp ermene som du kan feste med en knapp.

 

 
Tips: Du trenger ikke stryke denne skjorten etter vask. Vi liker den taktile og naturlig vakre overflaten som stoffet får etter en runde i maskinen og litt lufttørking.

 

Bolinajentenes stylinger

Klara har valgt å bruke kjolen åpen sammen med den matchende underkjolen.

Cathrine har rullet opp ermene og bruker kjolen uten belte for en behagelig passform.

 

Ingvild er klar for sommeren og bruker enkle Havaianas til kjolen på varme sommerdager.


Sille stråler i kjolen og har valgt å style den med sorte strømper, Diemme-sko og belte i midjen.

 

Med jeans, t-skjorte og hvite sneakers, topper Silje hverdagsantrekket med den åpne skjortekjolen.Birgitte har stylet kjolen med Converse og fargerrike armbånd som henter igjen fargene fra stripene i kjolen.

 

Kjøp Bolinakjolen her