Gavetips til farsdag

Søndag 13. november er det farsdag og vi ser frem til å hedre pappa med ekstra mye oppmerksomhet på dagen. Stell godt med din pappa - lag en god frokost, gi et koselig kort og overrask med en liten gave. Vi har plukket ut 10 fantastiske gavetips som garantert vil glede, uansett om din pappa er kaffeelsker, turentusiast eller hobbykokk.

Til kaffeelskeren

Er pappa en kaffeelsker er gaver fra Fellow en sikker vinner om du vil skape kaféfølelsen hjemme. Produktene har et minimalisitisk og tidløst design, som gjør seg ekstra godt på kjøkkenbenken. 

Til turentustiasten

 

Ut på tur - aldri sur! Ta med pappa på utflukt på farsdagen. Fyll kjølebaggen fra Yeti og legg ut på tur i skog og mark. Kanskje blir det soppjakt og da passer det perfekt med kniv og børste tilpasset formålet. Håndlagde produkter av bjørk, børstet stål og hestehår. Et resultat av skikkelig kvalitetshåndverk.

Til kalde føtter

Redd føttene fra kjølige gulv med de mest behagelige tøfler fra Glerups. Klassiske filttøfler på sitt beste, med 100% naturlig ull med såle i skinn. Fare for tøffelavhengighet her! 

Til hjemmekontoret

…eller i stua, eller på kjøkkenet. En skjøteledning er alltid praktisk! Og tenk at det går an å få noe så kjipt som en skjøteledning til å se bra ut! Dette har det svenske designfirmaet Avolt klart, og Square1 er en vakker, estetisk og genialt funksjonell skjøteledning som ikke går på kompromiss med interiør og arkitektur. Denne vil garantert pappa elske!

Til interiørstylisten

Er pappa glad i moderne interiør, arkitektur og møbeldesign? Da er denne boken den perfekte farsdagsgave! Designstudioet Workstead kombinerer tradisjonell inspirasjon med moderne eleganse, og designer unike objekter som balanserer skjønnhet med nødvendighet. Fordyp deg i boken som fra perm til perm tar deg med på historiske renoveringer og innovative, men elegante nye konstruksjoner. 

Til hobbykokken

Produkter som tar matlagingen til en ny dimensjon er aldri feil. Se etter gode olivenoljer og magiske marinader til hobbykokken. 

Til vinterantrekket

Gi pappa verdens beste lue i lammeull og angora - med god samvittighet! Le Bonnet tar både bærekraft og tradisjon på alvor, og bruker utelukkende naturlige fibre som kun stammer fra klipping. Strenge kriterier til dyrevelferden og de høyeste standardene for fibrene, resulterer i de mykeste luene strikket på tradisjonelle maskiner.

Til tedrikkeren

Gi både farsdagsgave og adventskalender i ett! Tekalenderen fra Nabo inneholder 24 forskjellige typer økologisk te. Her kan pappa kose seg med en blanding av grønn, svart og hvit te, samt urtete og rooibos. Smakene varierer fra krydret, til floral og frisk, og alt i mellom! 

Til den leseglade

Klassiske lesebriller laget i matt plast med en fløyelsmyk finish. Franske Izipizi leverer moderne briller tilpasset en hver smak. Finnes både med og uten styrke.

Til den med passion for pizza

Must-have for en alle pizzaelskere! Passione Pizza er en omfattende guide inn i pizzaens verden. Den første delen gir deg en grundig innføring rundt teorien og kunsten om å lage den perfekte deigen, før andre halvdel viser deg hvordan de riktige ingrediensene utgjør hele forskjellen. Nam! 

Vi gratulerer alle fedre med farsdagen!

SE FLERE GAVETIPS HER