Gavetips til morsdag

I februar kommer merkedagene på rekke og rad, med både morsdag og Valentine´s Day. Dette vil vi feire med å hedre mamma og vise ekstra omtanke for de rundt oss. Vi har samlet flere hyggelig ting du kan gjøre både med og for mamma, eller andre du er glad i.

Inviter med deg mamma på skitur i skogen eller på en skitur i fjellet. Plukk med kvister på vei hjem som dere kan ha i en vase på bordet.

Kjøp et fint Anni-Lu armbånd i hennes favorittfarger, eller et som matcher mammas favorittantrekk.

Søndag er en fin dag for baking. På Stasjonen har vi mange spennende kokebøker med deilige oppskrifter. Kanskje dere kan lage en ny rett sammen?

Ta en stikling av en plante eller gro frem en spire på en advokadosten, så kan mamma dyrke frem sine egne planter utover våren. Med spiringsskål fra Botanopia og potter i terracotta er alt rigget for vårens første planteprosjekt.

Server mamma kaffe på sengen, mens du dekker et hyggelig frokostbord i vårens fineste farger. Legg gjerne et koselig dikt på tallerkenen eller et hyggelig bilde.

Mamma er kanskje travel i hverdagen og vil sette pris på litt velvære og tid til avslapping. Vårt helt nye merke, Woods_Copenhagen, passer perfekt til dette.

En bukett blomster gleder alltid, og spesielt når den varer evig! Vårbuketten fra Mr Plant er en sikker vinner som kan brukes om og om igjen.

Gavekort på kurs er spennende og lærerikt. Hva med skulpturkurs eller tegnekurs? På Stasjonen finner du de fineste fargestiftene, så er det bare å sette i gang med kreativiteten.

Italiensk aften med italienske smaker slår aldri feil. Gridelli har nå lansert en helt magisk kaldpresset olivenolje med smak av hvit trøffel. Perfekt til risotto og pastaretter – nam!

Som en myk drøm! Sokkene med navn Amazing Cashmere lover akkurat det – eksepsjonelt myk kashmir som varmer gjennom den norske vinteren. Perfekt til kalde morgener og mørke kvelder. Disse vil mamma bli veldig glad i!

Vil du ha gaven pakket inn på ekte Bolina-vis? Send oss en mail på kundeservice@bolina.no, så fikser vi det!