Turtøy møter hverdagsklær

Gramicci vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear, og vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare. Plaggene egner seg like godt for en tur på byen som en tur i skogen.

Det var først Gramicci som brakte form og funksjon sammen, og ble med det en bærebjelke for streetwear-bransjen. 

I 1982 designet Mike Graham et par bukser for fjellklatring. Siden dette har Gramicci vært eksperter på utendørsmarkedet og laget behagelige klær for livet utendørs. De har utviklet slitesterke materialer og plagg det er lett å bevege seg i. I dag har Gramicci base i Tokyo og har blitt til et fullverdig livsstilsmerke.

Målet til Gramicci er å lage klær som er komfortable og føles avslappende når man nyter fritiden ute i naturen. Denne høsten finner du deilige kvaliteter som raskt blir en favoritt i skapet og utover høsten og vinteren.

Gramicci har vært en pioner for innovasjon i friluftsindustrien og lager originale plagg med ulike stoffer, vev og farger. Plaggene er basert på mer enn 30 års innovasjon, erfaring og bransjelederskap.

Visste du at flere av funksjonene som finnes i uteklær, ble utviklet av Gramicci? Dette gjelder blant annet det praktiske og flatterende beltet i livet, som gjør at du kan justere hvor stramt du vil at buksen skal sitte. Dette har blitt et av de store kjennemerkene til Gramicci.

"We feel that the world is more than just a place to live; it is somewhere to grow up, start a family, adventure to parts unknown and enjoy the freedom of nature."
- Gramicci

 

SE ALT FRA GRAMICCI HER