Sofistikerte og komfortable hverdagsklær

Graumanns kolleksjoner er kjent for sitt skandinaviske uttrykk og er designet for å styrke og fremme kvinners personlighet. Det danske merket har et mål om å designe sofistikerte hverdagsklær, som er komfortable, tidløse og elegante. 

Den danske designeren Hanne Graumann startet i ung alder med å kjøpe vintage-plagg, som hun omgjorde til sine personlige og unike design. Etter mange år med arbeid for flere danske merker og motedesign som hobby, ledet dette til etableringen av Graumann i 2003. Hannes interesser for vintage og nysgjerrighet for former, silhuetter, farger og tekstiler gjenspeiles i kolleksjonene.

«I want to create design that does not dominate or dictate women´s personal expression, but supports it. I love seeing how women style their Graumann designs in a personal way that makes them feel comfortable and confident.»
- Hanne Graumann

Hvert år lanseres to hovedkolleksjoner, sommer og vinter. Hensikten bak kolleksjonene at du skal kunne mikse og matche tidligere og aktuelle kolleksjoner. Det minimalistiske designet gjør at plaggene passer godt sammen. 

Merker som fokuserer på bærekraft står Bolinas hjerte nært, og Graumann er definitivt et merke med et miljøvennlig fokus. Graumann bruker høykvalitetstekstiler kjøpt fra de beste leverandørene. De er konsekvente i sine innkjøp og tar kun inn den nødvendige mengden stoff for å produsere akkurat det som er bestilt. Graumann arbeider med rene naturmaterialer, med en spesiell kjærlighet for ull som er både gjenvinnbar og biologisk nedbrytbar. 80% av kolleksjonen produseres i Europa.

Graumann er en ansvarlig bedrift med åpenhet og ærlighet. De benytter enhver mulighet til å forbedre sin produksjon og ser på tidløs design og varig kvalitet som viktige faktorer i arbeidet med bærekraft. Med de ferske klimarapportene, er det viktig å tenke gjennom hva man kjøper og hvem man kjøper av. Ved å kjøpe mindre, men bedre kan vi redusere vårt avtrykk. Å handle for mennesker og jordkloden, har aldri vært viktigere enn nå.

KJØP GRAUMANN HER