Palissade fra Hay

Tøff skandinavisk minimalisme møter moderne design. Hay vet å lage slitesterke utemøbler og Palissade-serien er intet unntak! De urbane møblene i vedlikeholdsfritt stål, finnes i mange ulike varianter og farger. Du får også tilhørende puter til både benk og stoler. Finn din favorittfarge blant loungemøblene eller spisemøblementet, og gjør deg klar for utesesongen!

Palissade ble designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec, som holder til i Paris. Kolleksjonen består av bord, benker, stoler og krakker i ulike størrelser og farger. Kolleksjonen har flere forskjellige elementer som beskrives som sterke og elegante.

Palissade kan enkelt integreres i et naturlig landskap eller i mer urbane omgivelser. Kolleksjonen ble designet for å passe inn i ulike miljøer: på kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger.

Møbelserien består av en sveiset stålkonstruksjon med rørformet design, og er konstruert for å gjengi den visuelle enkeltheten og kjernestyrken gjennom hele. Stålkonstruksjonen har to belegg: et lag med grunning og et lag med pulverlakk. Med samme overflatebehandling som Eiffeltårnet, tåler disse robuste hagemøblene det norske klimaet svært godt. Til tross for sitt harde ytre, har utemøblene utrolig god sittekomfort. Og er du av de som skyr vedlikehold, er dette tingen! Om du er uheldig og får en ripe i lakken på møblene, vil Palissade Repair Kit være redningen.

Du kan også kjøpe puter til møblene som passer nøyaktig til møblets form. Puten er vattert med en sklisikker bunn, og festes øverst og nederst. Puten er laget i et teflonbelagt stoff, som er vannavstøtende.

KJØP PALISSADE HER