Årets trendfarge

Trendene for 2022 er preget av varige tendenser med fokus på bærekraft og kvalitet. Fargepaletten er preget av blåfarger, inspirert av himmel, hav og uendelighet. En farge med et bredt spekter av lyse toner og kraftige nyanser, som passer like godt inn i interiøret som i garderoben. La deg inspirere av våre favoritter blant vårens blå nyheter.

Unikt og vakkert fra Japan

Det vintage-inspirerte serviset fra Japanese gir deg en borddekking med et unikt og personlig preg. Intrikate mønstre og spennende motiver skaper et dekorativt innslag på bordet. 

Det tradisjonelle keramikkserviset er nøysomt laget av lokale håndverkere eller i små fabrikker med detaljert kunnskap om japansk keramikk og kultur. Kunsthåndverket i Japan er høyt anerkjent og har tradisjoner langt tilbake i tid. Den japanske uttrykksmåten er godt kjent og de geometriske og stiliserte mønstrene setter prikken over i´en på et dekket bord.

Skålene og bollene som er hvite inni, brukes vanligvis i det daglige. Delene av serviset med mønster inni er for mer spesielle anledninger og oppdekninger. Vi mikser gjerne de ulike bollene sammen, og kompletterer gjerne med andre typer serviser i samme blånyanser.

Vårblomster i blålilla toner

Den blå fargeskalaen omfavner også blålilla toner som lavendelblå og fiolett. Blomster i disse fargene synes vi er spesielt fine. Bring våren inn i hjemmet med syriner og anemone fra Mr. Plant.

Med inspirasjon fra havet

Italienske Society leverer denne våren vesker med et marint print med flerfargede striper. En allsidig og solid veske til daglige ærend, utflukter eller til ferieturer. 

Blåfarger i vårgarderoben

En deilig t-skjorte i luftig lin hører våren til. Denne lyseblå varianten fra Vince passer rett inn i basegarderoben!

Gå sesongen i møte med en unik jakke med delikate mønstre, avrundet hals og kule knapper i tre. Jakken kan brukes alene eller over en enkel genser.

Blue Granite & Azurite

I tråd med å leve mer bærekraftig kan vi redusere mengden plastflasker som kun er til engangsbruk. Drikkeflaskene fra S´well er designet for å holde drikken din kald i opptil 36 timer eller varm i opptil 18 timer. Med en unik evne til å skape vakre mønstre, har S´well igjen lansert drikkeflasker med delikate farger og print.

Et fargerrikt uttrykk

Feast-serviset fra Serax har en overflod av farger, grønnsakstrykk og positive vibber! Bland inn Feast-elementer med enklere servise for et spennende innslag, eller kjør på med både tallerken, skål, fat og kopp fra samme serie for et maksimalistisk og fargerikt uttrykk.

Harmonerende tekstiler

En enkel måte å fornye hjemmet er å bytte ut noen puter i sofakroken eller i godstolen. Frisk opp med puter i livlige og friske blåfarger. Velg en miks av ensfargede puter, sammen med striper, mønster og print.

BLI INSPIRERT AV FLERE BLÅ PRODUKTER HER