Rust ´n Roses

Denne høsten viser Himla hvordan nyanser og fargetoner passer sammen. Rust ´n Roses er navnet på årets høstkolleksjon, hvor rustbrune og brente toner spiller hovedrollen. Kolleksjonen henter inspirasjon fra varmere breddegrader og skaper en varm, lun og rustikk look sammen med natur og mørkebrune nyanser. Den moderne og skandinaviske stilen preger kolleksjonen som består av nøye utvalgte produkter i bærekraftige materialer.

Himla er et svensk merke som har eksistert i over 30 år. Deres filosofi om å lage vakre tekstiler til alle rom har vært uforandret siden starten av 90-tallet. Bærekraft er en viktig del av konseptet, som lages for å skape stemning i hjemmet.

Farger påvirker oss og våre hjem. De brente tonene minner om jord, leire, tørket frukt og blomster. I kombinasjon med varmbeige toner, skaper disse fargene en varm, sofistikert look. Ønsker du et mer lunere og rustikt uttrykk kan du matche rustfargene med natur og mørkebrune nyanser.

Ved å blande ulike tekstiler, skaper du et spennende og unikt uttrykk. Høstens kolleksjon består av materialer som lin og bomull. Fargeskalaen passer godt med innslag av blått og grått, som gir en tidløs look. 

Himlas konsept er laget for å skape atmosfære i alle hjemmets rom. Du kan enkelt bytte ut detaljer, leke med nyanser og forandre et rom bare ved farger.

Spafølelse på badet? Test ut Himlas store, myke håndklær. De klassiske håndklærne, Lina, er en stor Bolina-favoritt. Sammensetningen av lin og bomull gir Lina sin spesielle karakter med veldig høy absorberingsevne og en bomullsmyk følelse å tørke på.

Himlas kolleksjoner gjør det gøy å dekke på til måltidene, og Sunshine-duken har vært en fast del av Bolinas varesortiment i flere år. Duken gir et avslappet uttrykk og er perfekt til alle anledninger. Dukene fra Himla er enkle å vedlikeholde. Du trenger ikke stryke den, da den er minst like fin med linets naturlige tekstur.

Tips: La duken være 30-50 cm lengre enn bordet ditt for et mer eksklusivt uttrykk.