Unike krystallarmbånd

Bli kjent med våre nye favorittarmbånd! One-of-a-kind krystallarmbånd fra danske Important Objects. Dette er armbånd som både styrker, inspirerer, tryller og skaper. Bruk armbåndene som en personlig talisman og la deg inspirere av steinenes egenskaper.


Important Objects vekker kjærlighet, tilstedeværelse og inspirasjon gjennom sine krystallarmbånd. Merket ble til 2007 av grunnleggerne Anne Strandfelt og Lizet Hee Olesen. Sammen spesialiserer de seg på skreddersydd grafisk design, visuelle identiteter, kreative konsepter og kunst.

Alle armbåndene er laget i København hvor steinene er nøye utvalgt, en etter en. Steinene er natursteiner og kan derfor variere i farge, sjattering, form og størrelse. De kan ha små sprekker og ujevnheter, som er naturlige ufullkommenheter. Dette gjør hvert armbånd unikt og bidrar til armbåndets særegne og personlige uttrykk.

Hvert armbånd er helt unikt! 

De ulike steinene har ulike egenskaper og styrker:
Aquamarine: mot og stressredusering
Amazonite: balanse og ro
Rose Quartz: kjærlighet og fred
Citrine: energi og optimisme
Moonstone: intuisjon og refleksjon
Clear Quartz: styrker energi av andre steiner
Botswana Agate: harmoni og stabilitet
Carnelian: konsentrasjon og kreativitet

Det medfølger en vedlikeholdsguide i hver smykkeeske. Bruk armbåndene alene eller sammen med fler, og miks gjerne med favoritter fra Anni Lu og Kyoto Tango.

Kjøp armbånd fra Important Objects her