Italienske Society

Apr 24, 2020Nina Jenssen

Italienske Society har vært en Bolina-favoritt i mange år. Grunnlagt nord for Milano i 2000, har tekstilfirmaet utviklet unike produkter til hjemmet med en helt spesiell kvalitet og innarging.

Materialene er laget med en tynn lintråd, som gjør at det ikke blir grovt. Lin er et naturfiber som liker vann, og dermed tåler det vask meget bra. Tekstilene holder seg like myke - vask etter vask! Være likevel forsiktig med tørketrommelen.

Filosofien til Society Limonta er å lage produkter som kan kombineres både i farger og stoffer, noe som faller rett inn i Bolina-stilen. Vi elsker å mikse & matche for å lage en helt unik sammensetning og stil, som også enkelt kan kopieres inn i ditt eget hjem - men med din egen personlige og unike vri.

Putetrekk
Putetrekkene fra Society kommer i en bred fargeskala og i ulike størrelser. Basis-fargene er en fast del av kolleksjonen. Fargene er tidløse og vil være like fine flere år frem i tid.

REM er Societys signaturtekstil, froissé lin. Puten i størrelsen 50x50 cm er dekorert med perlemors-knapper langs midten, og har en særegen mykhet og vintagelook. Putetrekket er perfekt til alle sesonger på grunn av putetrekkets temperaturregulerende egenskaper.

Pledd
I tillegg til tekstiler i 100% lin, lager Society eksklusive pledd i 100% lamaull - en utrolig kvalitet vi ikke har opplevd maken til.

Duker
Dukene fra Society kommer i ulike lengder og farger. Dukene har en god bredde, som gjør at den faller fint rundt bordkantene og henger langt ned på hver side. Tråden som brukes i vevingen av dukene, er trykk, som gjør at bordplaten ikke skinner gjennom.

Tips: Ta mål av bordet ditt. Vi anbefaler av duken er mellom 30-50 cm lengre enn bordet ditt, for en eksklusiv look. Jo lengre ned duken går, desto mer eksklusivt vil det se ut!

Bordbrikker
Bordbrikkene fra Society er laget av en kraftigere lin, som gjør at brikkene er grovere enn serviettene og dukene. Brikkene kommer i flere ulike farger.

Servietter
Lin-serviettene legger seg fint på fanget og kommer i ulike farger. De er tynne, som gjør de enkle å brette. Her kan du matche farge på serviett og duk, eller bryte helt med kontraster.

Til sengen
Society har både sengetepper og laken i den mykeste kvalitet. Sengeteppene er lette, noe som gjør oppredningen av sengen enkel. Tekstilet krøller lite og tar liten plass når du bretter det sammen.

Tips: Du kan enten dekke hele sengen, eller gå for en mindre variant som gjør at man får vist resten av sengetøyet. Re opp sengen slik at sengeteppet henger ned på hver side, og dekker ca. 60% av sengen. Vis frem dine flotte hotellputer!