Jul hos søstrene Borge

Nov 26, 2023Nina Jenssen

Søstrene Borge inviterer oss inn i deres julehjem, og viser hvordan de pynter til jul og dekker julebordet. De har begge fylt hjemmene sine med skatter fra Bolina. Der Cathrine velger en mørkere fargeskala, går Hanne mot den mer lyse paletten. Samtidig er de begge glad i stemningsfull belysning, innbydende borddekking og underlige rariteter. La deg inspirere av Hanne og Cathrines fantastiske hjem.

Denne søte lille krabaten er med oss hver jul, og i år har den fått pynte adventsstaken hjeme hos Cathrine. Lysestaken har en tidløs betonglook, og kan fylles med kongler, vintergrønt og kvister. Mangler du adventsstake, har vi fortsatt et lite utvalg igjen på lager. Finn din favoritt før den er utsolgt. Klikk her for å se mer.

Med inspirasjon fra åttebladsrosen, er denne juletrefoten et eksklusivt objekt. Dette er en juletrefot du kan bruke livet ut, og gi videre i arv til neste generasjon. Laget av solid eik og messingbelagt stål, som står stødig på gulvet og er et blikkfang i seg selv. Hos Cathrine gjør den seg godt i kontrast med det mønstrede gulvet, men grunnet juletrefotens tidløse design, passer den like godt på ulike typer tregulv, som på juletretepper.

På Bolina er vi glad i juletrepynt som er litt utenom det vanlige, sammen med de klassiske favorittene. Både filtdyr, julekuler, pepperkaker, lyslenker og juleglitter får plass på årets tre. Og hvis du ikke har fått med deg juleglitteret, må du ta en titt på det her. På treet til Cathrine finner du også hjemmelagde skatter, og barnas kreasjoner fra de var små.

Julebordet hos Cathrine er kledd i monokrome farger i tekstiler, servise og bestikk, som blandes med gylne toner i telysholdere, belysning og dekorative smellbongbonger. En girlander med kongler pynter opp langs midten av bordet, sammen med små trær i eik fra the oak men.

Julepynten hos Hanne er ikke kun forbeholdt juletreet. Hanne henger opp og lager unike dekorasjoner med sin pynt, som består av gamle klassikere og nye favoritter. Silkebånd gir et dekorativt uttrykk i seg selv, men er også veldig fint sammen med det vintergrønne.

Settet med jultrær fra Cody Foster & Co er nyinnflyttet hos Hanne og familien denne julen. Trærne er i ulik høyde og passer perfekt inn i et julete stilleben, eller som en del av borddekorasjonen.

Hos Hanne er det alltid like fint utenfor som inne. Kranser pynter opp veggen på utestuen og lysslyngene fra Sirius lyser opp om kvelden. På trappen blir gjester ønsker velkommen med fakler og små juletrær. Hanne er en oppmerksom vertinne, og har alltid noen hjemmelagde pepperkaker fremme til familie og venner som kommer på besøk.

ALT TIL DITT JULEHJEM FINNER DU HER