Rengjøring med Kinfill

Rengjøring gjort enkelt og miljøvennlig, med bærekraft som viktigste drivkraft. Kinfill er et rengjøringsmerke som revolusjonerer såpen du bruker i hjemmet. Her er det ingen frakt av vann, ingen plast, mindre søppel og omtanke for miljøet. Også lukter det helt vilt godt!

Kinfill er et spennende, nederlandsk merke som har som mål å redefinere hvordan vi tenker om rengjøring i våre moderne liv. Det er et trist paradoks at renholdsbransjen er en skitten virksomhet, hvor de fleste ingrediensene som brukes i industrien er skadelige for både planeten vår og oss selv.

Vann utgjør mer enn 90% volumprosent av det som er i hver flaske med standard rengjøringsmiddel. Hver dråpe med vann må pakkes, distribueres, selges og transporteres. Dette har Kinfill enkelt løst med sine produkter. Kinfill designer produkter i sin reneste form, fri for engangsplast og skadelige ingredienser. Konsentratene man kjøper er 100% biologisk nedbrytbare, og er formulert slik at du kan blande ut med vann fra springen for å få lage rengjøringsmidlet hjemme i eget hus. Bruk den vakre beholderen i italiensk glass, som du kan kjøpe én gang og fylle på nytt og på nytt!

Bolina-Hanne viser deg hvor genialt dette er:

«We designed a collection consisting of powerful, nature-respecting refillable cleaning products in their purest forms. Its concentrates contain everything you need at the highest quality, and nothing you don´t.»

Full House Starter Kit har alt du trenger til rengjøring av hele huset. Settet inneholder fire ulike rengjøringsmidler til ethvert rom og overflate. Slående effektiv, men samtidig skånsom mot alle materialer og overflater. Allerede et produkt som flyr ut av butikk, og som ser ut til å bli årets desidert beste julegave.

SHOP KINFILL HER