Klar for badesesongen

Er du klar for en perfekt sommerdag på stranda eller lek og moro i hagen? Møt badesesongen med de nydeligste strandleker og basseng fra danske Konges Slöjd. Her kan barna boltre seg i timesvis i varmen.

Vi elsker de delikate fargene og de nydelige printene på kolleksjonen fra det danske merke som har tatt Norge med storm!

Bøttesettet inviterer til morsom strandlek og finnes i to nydelige, duse farger: rosa og beige. Settet består av en bøtte, spade og former som ligner på konkylier og skjell.

De fine bade- og armringene er laget av holdbart PVC som er fritt for falater og farlige giftstoffer. Armringene passer perfekt når barna skal lære seg å svømme og er designet som to store skjell.

Ingen sommer uten iskrem! Lag deilig, hjemmelaget is og server i disse morsomme isformene med lokk. Formene er laget av silikon som gjør at de er gode å holde i for barna.

Den kuleste parasollen til strandturen eller terrassen har navnet Beach Numphe. Parasollen er laget av bøktre og har et kult print på duken som er laget av bærekraftig RPET-stoff. Det medfølger en praktisk pose til parasollen, slik at den er lett å ta med seg ut på tur. Parasollen kan tiltes, slik at du alltid kan lage en behagelig skyggeplass for store og små.

Vi har et stort utvalg av badehåndklær og badelaken til barn og voksne, med myk bomull som absorberer raskt. Perfekt for late dager ved bassenget og på solsengen!

Husk faktor for å beskytte huden i den sterke solen - også på leppene. Den nye leppepomaden fra spanske Laboratorios Calduch er fremstilt av naturlige ingredienser som reparerer, rehydrerer og beskytter leppene dine. 

Solkysset hud trenger pleie og velvære. De fuktighetsgivende kremene fra Neom inneholder sheasmør, kokosolje og olivenolje med dufter som har en avslappende effekt. Smør inn kroppen etter lange dager i varmen, så holder du huden myk, sunn og glødende.

I varmen er det ekstra viktig å få i seg nok mat og drikke. Konges Slöjd har matbokser og termoser til de små med nydelige print. De praktiske boksene har plass til frukt og snacks, tar liten plass og er geniale å ha med på tur.

Se flere sommerprodukter til de minste her