Fine jewelry fra Kolours

Diamanter med en nordisk vri fra det norske smykkehuset Kolours. Passende oppkalt etter de utallige edelstenene i sine kolleksjoner, feirer norske Kolours individualitet og selvuttrykk med sine oppløftende skatter i hverdagen. 

Kolours ble etablert i 2015, grunnlagt på en idé om å kombinere kvaliteten og soliditeten til en tradisjonell gullsmed, med en dynamisk og smidig tilnærming hentet fra moteverdenen. Smykkene henter inspirasjon fra skandinavisk minimalisme, men med spennende farger og former. Identiteten er inspirert av norrøn mytologi og spiritualisme. Den norske grunnleggeren Magnus Thorud hadde en visjon om å gjøre fine jewelry skreddersydd til din personlighet. 

Kolours jobber kun med leverandører som overholder den internasjonale arbeidskodeksen, og garanterer at deres diamanter produseres under levedyktige vilkår. Kolours sporer diamantene sine for å sikre at de blir produsert uten konflikt i alle ledd, uten uetisk praksis.

 

Kolours er basert i Oslo, som det eneste fine jewelry smykkemerket i sitt slag. 24 unike historier, bygget rundt fire forskjellige farger av gull og seks forskjellige farger av diamanter - slik at du kan skape din egen, unike og personlige kombinasjon.

Et armbånd tar flere timer å sette sammen. Kolours sin leverandør varmeprosesserer diamantene slik at det på en naturlig måte får forskjellige farger. Deretter samles alle stenene som har helt lik nyanse. Kolours er fortsatt det eneste merket i verden som har dette fargekonseptet.

Smykkene er en investering da råvarene gull og diamanter er kostbare. Fine jewelry er den kategorien som øker mest blant luksusmerkene på nett. Kolours sine smykker er tidløse og bærekraft er en helt essensiell del av produksjonen. Smykke skal kunne arves videre og bæres med stolthet. Kolours er et unisex-merke som skal kunne brukes av alle.

Ta turen innom Bolina for å finne det smykket som passer deg aller best. Både armbånd, ringer og øredobber finnes i flere ulike størrelser. Alle produktene finnes i fire ulike farger av gull: black gold, pink gold, white gold, yellow gold - og seks ulike farger av diamanter: cosmica black, flamma orange, luna white, solis yellow, terra brown, vita green.

Vi har kun et lite utvalg fra Kolours på nett. I butikken kan du se flere modeller, farger av gull og ulike diamanter. 

Armbånd fra Kolours

 

Øredobber fra Kolours

Ringer fra Kolours

KJØP KOLOURS HER