Vårstemning med fargefest

Med våren like rundt hjørnet, er vi klare for nye tekstiler og interiør i hjemmet. Vi lengter etter vårstemning, lysere dager og litt forandring hjemme. Hva passer vel bedre enn å innrede med bohemske innslag? Produktene fra Les Ottomans er en fest i seg selv som byr på livlige farger, intrikate mønstre og folkloriske, indonesiske motiver.

Les Ottomans er en fargefest av et merke grunnlagt av Bertrando Di Renzo. Med ønske om å dele sin lidenskap og kjærlighet til Tyrkia, er produktene en refleksjon av mangeårige reiser og kunnskap om sentralasiatisk og Midtøstens materielle kultur.

Et av de kuleste fatene fra Les Ottomans er dette i grønn keramikk formet som reddikblader med en flerfarget fugl i midten. Dette ønsker vi oss denne våren!

Kolleksjonen består av håndmalt keramikk, fargesprakende puter og tekstiler i livlige farger og intrikate mønstre. Les Ottoman er en forkjemper for sjarmen i tradisjonelle tekstiler. Spennende ikat-mønstre og folkloriske, indonesiske motiver, som lages i Tadsjikistan, Usbekistan og Kasakhstan, er en del av deres DNA.

Et unikt serveringsfat med nydelige, håndmalte detaljer av en rosa stork i høyt, grønt gress gir et spennende og iøynefallende innslag til borddekkingen. Det kan også henges opp på veggen som et dekorobjekt.

Dekorative brett og glassbrikker gir et spennende og iøynefallende uttrykk.

Valg av ulike materialer, teksturer og fargetoner resulterer i unike stiler.

Bland de unike serveringsfatene med nøytralt servise for å tilføre sjarm og humor i borddekkingen!

SE ALT FRA LES OTTOMANS HER