Little Petra fra &tradition

Aug 27, 2022Nina Jenssen

Little Petra ble designet av Viggo Boesen i 1938 og er nå tilbake på markedet. Little Petra er en nett og liten lenestol, som passer inn i alle slags interiører. Stolen er lav, åpen og omfavner den som sitter i stolen.

LIMITED EDITION 2022: Fra 1. september til 31. desember har du mulighet til å sikre deg en unik versjon av den populære Little Petra-stolen. &tradition har lansert en limited edition med fantastiske detaljer i messing. Det produseres kun 1400 eksemplarer av stolen og alle er nummerert med et unikt skilt. Sikre deg din utgave her.

Gammel klassiker tilbake på markedet
Stolen ble opprinnelig introdusert på Copenhagne Cabinetmakers Guild Exhibition i 1938. Stolen har vunnet priser på utstillinger i både New York og Berling. Little Petra har ikke bare estetikken på plass - stolen inviterer til avslapning med sin fantastiske sittekomfort. Kom gjerne innom Bolina for å prøvesitte.

En relativt ukjent arkitekt
Viggo Boesen er en nokså lite kjent arkitekt som har bidratt til Danmarks signaturdesign på 1930-tallet. Hans arbeid gjenspeiler det som kjennetegnes som funkis-stil. Viggo Boesen har designet og relansert den høyt elskede Little Petra og &tradition har nå fått klassikeren tilbake på markedet.

Puffen er en ideell følgesvenn til Little Petra. Med avrundede ben og møbeltrekk i et bredt utvalg av stoffer, gir den varme til ethvert interiør. Bruk både stol og puff sammen, så få du en elegant loungeplass for avslapping.

Se hvordan Little Petra blir til her:

Little Petra er tilgjengelig i ulike tekstiler og materialer.

KJØP LITTLE PETRA HER