Lola James Harper

Oct 06, 2021Nina Jenssen

Lola James Harper ble grunnlagt av Rami Mekdachi i 2013 og lansert på Colette i Paris. I 20 år har Rami turnert verden rundt med familien sin og møtt sangere, parfyme-makere, tatt bilder, spilt inn musikk, laget dufter, spilt basketball, og filmet road-trips og møter med spennende mennesker. 

Rami forteller historier gjennom sansene; fotografering, musikk, poesi, filmskaping og parfyme. Lola James Harper-atelieret ligger i Batignolles-området i Paris. Her finner du to etasjer fylt med blant annet dufter, fotografier, ord, planter og instrumenter. Første etasje har et arkiv med hengende bilder fra utallige road-trips, en platespiller som alltid spiller, et stort bord med blekk, malekoster og papir. Et koselig område til å ønske venner velkommen, et konsollbord med hele duftserien fra Lola James Harper og hyllevis med arkiver med dufter av steder han elsker og som han kommer til å bruke en dag.

"This is where the sun keeps shining, where joy is simple and easy, where present is present, where together is always better, where nothing is everything.»
- Lola James Harper

Duftlysene fra Lola James Harper representerer samholdet i arbeidet deres. Den delte opplevelsen ved å skape noe sammen med andre. Alle lysene er en liten hyllest til små steder hvor Rami har reist med familien sin.

Duftlysene er laget i Frankrike av hard voks. Kombiner gjerne roomspray og duftlys ved at du først sprayer, så du får et lite friskt kick av duften. Deretter tenner du duftlyset og lar det brenne slik at duften sakte, men sikkert får spre seg rundt i rommet og bli værende noen timer.

KJØP DUFTLYS HER