Margas fra &tradition

Margas er en deilig og elegant lenestol som gir deg komfort og tilfører et lunt uttrykk til interiøret. Stolen er designet av Louise Liljencrantz for &tradition.

Den elegante stolen har en solid buet ramme, dekket med et møbeltrekk og er støttet av en dreibar base. Marges er den ideelle stolen for både private hjem og offentlige rom som hotellobbyer og eksklusive kontorer. Den tilfører både varme og brukervennlighet, samtidig som den fremstår som moderne med lette retrovibber.

Stolen er oppkalt etter designer Louise Liljencrantz sin bestemor, Marga von Dardel, som er hennes største forbildet i livet. Loungestolen inviterer til ro og avslapping. Den er interessant fra alle vinkler med sin skulpturelle enkelhet. Bestemoren satt alltid i sin faste lenestol når Liljencrantz besøke henne.

Liljencrantz har grunnlagt sitt eget designstudio og bruker sitt kreative talent i prosjekter for både private og kommersielle kunder. Den svenske designeren omfavner enkelthet, samtidig som hennes kjærlighet for sterke linjer og varme teksturer kommer til syne gjennom loungestolen.

KJØP MARGAS HER