Økologisk og magisk hudpleie

Det lille engelske firma, MOA, lager økologisk, pleiende og magisk hudpleie inspirert av gammel urtefolklore med et dryss magi. Produktene er basert på den beskjedne urten ryllik, som har blitt brukt i årtusener til å helbrede og reparere.

Grunnleggeren, Charlie, fikk ideen til MOA etter at datteren hennes, som var hardt plaget av eksem, ble foreskrevet legemidler som inneholdt skadelige petrokjemikalier. Charlie ville skape naturlige produkter som kunne lindre kløen og ubehaget til datteren.

Som barn var Charlie glad i å leke ute og lage eliksirer. Dette har vokst til en fascinasjon for urtemedisin og folkloren rundt den ville planten ryllik og dens kraftige egenskaper. I produktene kombinerer ryllikk med andre urteekstrakter og botaniske oljer, og resultatet blir magiske produkter som er helt rene og naturlige. Disse beroliger, renser og revitaliserer.

 

«Å ta seg tid til å bremse ned og pleie seg selv er viktig for helsen vår. Jeg elsker ritualet for velvære og den terapeutiske effekten det har på både sinn og kropp.»
- Charlie
 

Forpakningen til produktene gjenspeiler Charlies kunstneriske side og viser hennes håndtegnede illustrasjoner. Inspirasjonen er hentet fra folklore og mytologi. MOA er like opptatt av den ytre emballasjen som det ferdige produktet inni, og prøver hele tiden å foredle hvert aspekt.

Rylliken dyrkes på en økologisk gård i Somerset, hvor Charlie hjelper til med å så frø og høste avlingen. MOAs produkter produseres i England og er fri for petrokjemikalier (mineralolje, parabener, SLS, ftalater, fyllstoffer og kunstig duft. I tillegg er alle de nyere produktene helt plantebaserte og veganske.

 

 

KJØP HUDPLEIEPRODUKTER FRA MOA HER