Italiensk pizza med Morsø

Drømmer du om å lage en smakfull pizza med den tynne, italienske bunnen hjemme? Da bør du teste ovnene fra Morsø som gir deg muligheten til kreativ matlaging utendørs.

Pizzaovn Forno Støpejern
Forno er designet av en av tidenes mest anerkjente designere, Klaus Rath. Grillens eksklusive preg gjør den til mye mer enn bare en vanlig grill. Bruk den som ovn, terrassevarmer eller for ren kosebelysning på sene sommerkvelder. Ovnen er laget av støpejern og leveres med en keramisk pizzastein og avtagbar skorstein.

Vi selger også tilbehør til ovnen, slik at du kan lage et komplett utekjøkken. Terra og Garden er de perfekte utebordene for utekjøkken og til plassering av din grill. Bordene er laget av sort pulverlakkert stål og har kroker for oppheng av redskaper. Det perfekte supplement til ditt utekjøkken!

Vi har også trekk til ovnene, askeskraper og pizzaspade til ditt italienske utekjøkken.

Trekket er spesialdesignet og laget av vanntett polyester. Det beskytter meget godt mot regn og duskregn, som uunngåelig vil skitne til ovnen din når den står utendørs og ubeskyttet. Askeskraperen er ideell for opprydning, samtidig som den er spesielt egnet for å bevege seg rundt glørne og dele de opp i mindre biter. Pizzaspaden er dråpeformet og laget av aluminium med et håndtak i eik. Spaden gjør det enkelt for deg å lage den perfekte pizzaen i din uteovn.

Varm opp ovnen
Se hvordan du enkelt og effektivt varme opp Morsø Forno, så den er klar til matlaging.