Mother

Jan 15, 2024Nina Jenssen

Med en visjon om å gjøre alt annerledes, har LA-baserte Mother bygget et varemerke kjent for sine holdninger, modellkultfølelse og supermyke denimstoffer. Mother ble grunnlagt i 2010 av Lela Becker og Tim Kaeding.

Guidet av spontanitet har Mother vokst seg til å bli et livsstilsmerke med fire årlige kolleksjoner. Utvalget av passformer og vask appellerer til et bredt spekter av mennesker, noe vi på Bolina bare elsker!

Navnet Mother spiller på ideen om dualitet, som innebærer pleie eller kjeft, og fremkaller både utbetinget kjærlighet og tenåringsopprør på samme tid. Denne sammenstillingen av hardt og mykt er alltid representert i de ulike kolleksjonene.

Fra inspirasjonen bak hver kolleksjon, til et helt eget språk, er det personlighet å finne i enhver detalj hos Mother. Merkevaren prøver å ikke ta seg selv for seriøst - og det skal ikke du heller.

«We stand for having fun, and not taking yourself too seriously.»

Vi digger ikke bare plaggene hos Mother, men også måten de er laget på. Mother samarbeider med lokale bedrifter og produsenter, og forplikter seg til lokalt håndverk og tredjepartsrevidert etisk arbeidspraksis. Denimproduktene lages kun et steinskast fra designstudioet, som reduserer selskapets karbonavtrykk ved begrenset godstransport og frakt. Mother fokuserer også på å bruke opp eksisterende produktoverskudd, og tryller frem produkter av det som ellers ville vært kastet.

Gjennom deres motto «Mother Loves You» har selskapet forpliktet seg til å støtte veldedige formål og organisasjoner som jobber for en positiv endring i verden. Mother tror på det å være en del av noe som er større enn seg selv og streber etter å gjøre en forskjell gjennom sine samarbeid.

SHOP MOTHER HER