Nychair X

NychairX er en spennende møbelserie med fantastisk, japansk design som er høyt anerkjent rundt omkring i verden. NychairX ble laget allerede i 1970 av designeren Takeshi Nii. Stolen er like aktuell i dag og har mottatt både Good Design og Long-Life Design Awards.

NychairX ble utviklet for å møte de skiftende behovene for sittekomfort. Folk gikk fra å sitte lavt på tatami-matter, til er mer vestlig livsstil med stoler.

Nytte og komfort går hånd i hånd, og gjør stolen både behagelig og praktisk i bruk. Designer Takeshi Nii ønsket å ta hensyn til brukeren, som reflekteres gjennom hans idé om at en stol skal være nytteig som et verktøy, uten å ofre komfort». Stolen kan enkelt settes opp eller slås sammen. 

Med sitt tidløse, men likevel vakre og funksjonelle design, kan du plassere stolen hvor som helst i rommet. Japanerne tar den også med seg ut i hagen for å nyte en kopp med varm drikke i finværet.

"Open your chair, open your world.
If you open your chair, your workspace becomes a retreat.
If you open two chairs, your balcony becomes a parlor for an enjoyable conversation.»

- NychairX

 

Det er noe ydmykt og kompatibelt med skandinavisk og japansk design som hyller minimalisme, brukervennlighet og kvalitet. Tekstiltrekket er avtagbart, slik at det kan renses. Eventuelt kan du også bytte farge ved å kjøpe en ekstra trekk. En genial og enkel måte å forlenge levetiden til et vakkert møbel.

NychairX finnes i loungestol, gyngestol og med tilhørende fotskammel.

KJØP NYCHAIRX HER