Mønsterdesign og ekstreme snitt

Perfeksjon møter lidenskap i de spennende plaggene fra ODEEH. Designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt.

Utallige timer ved skisseblokken har resultert i et særegent utvalg av silhuetter som skaper en spenning mellom tradisjonell og eksperimentell skreddersøm. Fra første blyantstrek til ferdig sydd plagg, er det kun spesialister som jobber med ODEEH. 

Arbeidet starter med de beste vevere og silketrykkere i Nord-Italia, før produksjonen ferdigstilles i tyske studioer og fabrikker. Denne bevisste anti-industrialismen reflekterer igjen ODEEHs underliggende sofistikerte prinsipp.

Årets kolleksjon henter inspirasjon fra arkivene. ODEEH har børstet støv av gamle mønsterdesign fra trykkeriene de tidligere har jobbet med. Denne variasjonen av grafiske tilnærminger i stoffets design, definerer ODEEHs sin verden av mønstre og farger. For å gi mønstrene et sofistikert utseende, bruker ODEEH høykvalitets materiale av silke og bomullsateng.

ODEEH tror på sjenerøse og overdådige, men aldri overdrevne, silhuetter. Kjolene kommer som nye tolkninger av skjorte-kjoler eller tunikaer i forskjellige lengder og proporsjoner. De fantastiske plaggene i kolleksjonen er designet for å kombineres fritt.

Plaggene vil være et blikkfang til både hverdag og fest, kan styles på uttallige måter.