Mønsterdesign fra ODEEH

Tysk presisjon og kunstnerisk teft resulterer i et skredderarbeid ulikt noe annet, med detaljer som bare er helt rå. Vi snakker selvsagt om ODEEH! Den tyske designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt.

Utallige timer ved skisseblokken har resultert i et særegent og komplekst utvalg av silhuetter som skaper en spenning mellom tradisjonell og eksperimentell skreddersøm. Fra første blyantstrek til ferdig sydd plagg, er det kun spesialister som jobber med ODEEH.

The Next Chapter

ODEEH sin vårkolleksjon er typisk for merket, med en eklektisk blanding av fantastiske farger, materialer og silhuetter. Den tyske duoen fortsetter med sine minimale og mer formelle plagg. Dette er klassikere laget med kvalitet og håndverk, slik resten av merkevaren også er bygget opp.


Designerne utforsker kontraster og ulike sammenstillinger, og legger spesielt vekt på deres signatur: kompromissløse luksuriøse stoffer. Med deres vårkolleksjon, The Next Chapter, har Otto Drögsler og Jörg Ehrlich tatt utgangspunkt i begrepet nysgjerrighet, og gitt det en «fashion spin».


Helhvite plagg møter lekne, varierte og friske print med blomster blokkstriper, digitale motiver og Tropicana-strandmønstre. Oppdag skjørt, nøkterne topper, lekne jakker og merkets signaturskjorter med spennende print.


Arbeidet starter med de beste vevere og silketrykkere i Nord-Italia, før produksjonen ferdigstilles i tyske studioer og fabrikker. Denne bevisste anti-industrialismen reflekterer igjen ODEEHs underliggende sofistikerte prinsipp.

"We wanted to show that Odeeh can do more than just prints. Patterns can conceal, but in a suit, every seam has to fit with millimeter precision. We never compromise when it comes to workmanship."

Otto Drögsler & Jörg Ehrlich

Et imponerende første visuelle inntrykk har alltid vært en sterk styrke for ODEEH og deres signaturprint spenner fra grafiske, stiliserte blomster og overdimensjonerte versjoner av disse, til oljetrykk inspirert av venetiansk papirarbeid, mønstre og grafiske dyreprint i sterke farger.


ODEEH tror på sjenerøse og overdådige, men aldri overdrevne, silhuetter. Kjolene kommer som nye tolkninger av skjortekjoler eller tunikaer, i forskjellige lengder og proporsjoner. De fantastiske plaggene i kolleksjonen er designet for å kombineres fritt. Plaggene vil være et blikkfang til både hverdag og fest, og kan styles på uttallige måter - akkurat slik vi på Bolina elsker!