Mønsterdesign og ekstreme snitt

Perfeksjon møter lidenskap i de spennende plaggene fra ODEEH. Designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt.

Utallige timer ved skisseblokken har resultert i et særegent og komplekst utvalg av silhuetter som skaper en spenning mellom tradisjonell og eksperimentell skreddersøm. Fra første blyantstrek til ferdig sydd plagg, er det kun spesialister som jobber med ODEEH.

Arbeidet starter med de beste vevere og silketrykkere i Nord-Italia, før produksjonen ferdigstilles i tyske studioer og fabrikker. Denne bevisste anti-industrialismen reflekterer igjen ODEEHs underliggende sofistikerte prinsipp.

Et imponerende første visuelle inntrykk har alltid vært en sterk styrke for ODEEH og deres signaturprint spenner fra grafiske, stiliserte blomster og overdimensjonerte versjoner av disse, til oljetrykk inspirert av venetiansk papirarbeid, mønstre og grafiske dyreprint i sterke farger. Sesongens kolleksjon er intet unntak og henter inspirasjon fra Alicia Drakes bok "The Beautiful Fall", som er en av favorittbøkene til ODEEHs designere.

Store krager og eksepsjonelt velproporsjonerte volumer, forvandler jakker til statement-plagg. Grafiske tilnærminger i stoffets design definerer ODEEH sin verden av mønstre og farger. For å gi mønstrene et sofistikert utseende, bruker ODEEH høykvalitets materialer av silke og bomullssateng. 

ODEEH tror på sjenerøse og overdådige, men aldri overdrevne, silhuetter. Kjolene kommer som nye tolkninger av skjortekjoler eller tunikaer, i forskjellige lengder og proporsjoner. De fantastiske plaggene i kolleksjonen er designet for å kombineres fritt. Plaggene vil være et blikkfang til både hverdag og fest, og kan styles på uttalige måter - akkurat slik vi på Bolina elsker!