Outdoor Collection fra Ethnicraft

Mar 21, 2023Nina Jenssen

Ethnicraft designer tidløse møbler som skal passe inn i forskjellige stiler. Møblene kan gå i arv og videreføres fra det ene hjemmet til det andre. Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene.

Det fine med naturlige materialer ligger i dets særegenheter og ufullkommenheter. Variasjoner i treets struktur, farge og andre naturlige egenskaper er iboende. Denne ufullkommenheten bidrar til sjarmen på deres produkter.

Håndverk er selve kjernen hos Ethnicraft og bak enkelheten i hvert møbel finnes en konstant drivkraft for innovasjon. Gjennom avanserte teknikker i produksjonsprosessen blir hvert design revidert og omarbeidet ned til minste detalj: hver kurve, tekstur og linje gjenspeiler designverdiene til den belgiske møbelprodusenten.

Ethnicraft utemøbler er designet for å tilpasse seg til miljøet, enten det er varmt og tropisk ved stranden, eller kjølig og friskt i fjellet. Det som gjør teak spesielt egnet til utemøbler er at treverket i utgangspunktet er vedlikeholdsfritt. Møblene fra Ethnicraft kommer uten lakk eller beskyttende behandling. Treet er kun polert, slik at naturlige oljer stiger til overflaten. Over tid med langvarig sol- og regneksponering vil møblene få en grå patina. Denne fargeendringen påvirker ikke materialet styrke eller kvalitet.

KJØP HAGEMØBLER FRA ETHNICRAFT HER